۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

چشم را ماساژ ندهید

  • کد خبر: ۱۶۰۱۹۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
چشم را ماساژ ندهید
یک فلوشیپ قرنیه گفت: در هنگام عفونت، از ماساژ چشم بایستی پرهیز شود و شست و شو اقدام منطقی‌ترست؛ چون ماساژ، موجب خراش قرنیه و ایجاد عوامل میکروبی ثانویه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیاتیری، فلوشیپ قرنیه با بیان این مطلب افزود: عوامل آسیب‌رسان به سلامت چشم را می توان در دو دسته عفونی و غیرعفونی بررسی کرد که باکتری‌ها، قارچ‌ها، ویروس‌ها جزء عوامل عفونی و ضربه، مواد شیمایی اسیدی یا قلیایی و سوختگی و موارد مشابه در دسته دوم جای می‌گیرند.

وی ادامه داد: مواد قلیایی با چشم در صورت تماس به داخل نسوج چشم نفوذ می‌کنند؛ در حالی که مواد اسیدی طی واکنش هایی سد ایجاد می‌کنند. بنابراین تماس چشم با عوامل شیمیایی بازی (قلیاها) نگران کننده‌تر است.

این فلوشیپ قرنیه در ادامه تأکید کرد: افرادی که به اقتضای شغل با براده‌های آهن یا آتش سروکار دارند، باید از عینک‌های محافظ استفاده کنند و ضروری است به متخصص چشم به طور مرتب مراجعه نمایند.


وی تصریح کرد: در صورت پاشیدن حلال‌های نفتی و رنگ به داخل چشم، اولین اقدام، شست و شو با آب سالم و بهداشتی است و نیم ساعت بعد از آن حتماً به مرکز درمانی مراجعه شود.

سیاتیری با تأکید بر اینکه ماساژ موجب خراش قرنیه و ایجاد عوامل میکروبی ثانویه می‌شود، گفت: درد، سوزش، حساس شدن چشم، ناتوانی در باز کردن پلک و ترس از نور، از نشانه‌های عفونت به شمار می‌آیند که در این موارد، از ماساژ چشم بایستی پرهیز شود و شست و شو اقدام منطقی‌تر است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که چرا نباید قطره‌های اشک مصنوعی یا نگه دارنده را زیاد مصرف کرد، تصریح کرد: در مورد استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی یا نگهدارنده محدودیت هست و نباید بدون حساب و کتاب داخل چشم ریخته شود.

این فلوشیپ قرنیه در ادامه افزود: در صورت ورود خرده شیشه به داخل چشم، بهتر است فرد به مرکز درمانی مراجعه نماید، زیرا خارج کردن شیشه از داخل چشم با چشم غیر مسلح کار آسانی نیست و ممکن است تلاش‌ها بی نتیجه باشد. در ثانی شیشه یک ماده خنثی است و اگر وارد چشم شود، طوری که نتوانیم آن را خارج کنیم، نگران کننده است.

وی خشکی چشم را یکی از مشکلات شایع در میان بانوان دانست و ادامه داد: مسائل محیطی مثلاً کار زیاد با کامپیوتر یا مقدار ناکافی آب مصرفی ، در ایجاد خشکی چشم موثر است؛ و اشک مصنوعی درمان جایگزین برای این گونه افرادست.

سیاتیری در پاسخ به این سؤال که آیا تغذیه در بروز خشکی چشم نقش دارد، اظهارداشت: بله، برای پیشگیری از خشکی چشم توصیه می‌شود افراد مستعد، از غذاهای آبکی و میوه‌ها استفاده کنند و مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا سه مانند ماهی را مدنظر قرار دهند .

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->