بانک جهانی: بهبود رشد اقتصادی ایران در دو سال آینده اطلاعیه جدید ایران‌خودرو درباره قیمت جدید محصولات (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا در بازار امروز (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | مسیر طلای جهانی تغییر کرد جهش قیمت طلا در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۲ برابری درآمدهای مالیاتی نسبت به درآمد‌های نفتی مدیر کل صمت خراسان رضوی: یکی از محور‌های مهم در بخش صنعت، کیفیت کالا‌های تولیدی است ۹۵ میلیارد تومان برای دیه فوت‌شدگان بندر رجایی پرداخت شد | ارزیابی خسارات باربری هنوز ادامه دارد حذف ۳۵۰ میلیون حساب بانکی منجر به افزایش شفافیت مالی می‌شود قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | خربزه مشهدی به بازار آمد عملیات برداشت جو از اراضی شهرستان مشهد آغاز شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷۰ درصدی قیمت برنج ایرانی طی یک سال ویدئو | اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار تومانی لوبیا چیتی در بازار و فروشگاه‌ افزایش قیمت محصولات ایران خودرو بالاخره رسمی شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) +جزئیات مهم‌ترین اخبار بورسی کدال (سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) بازگشت نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه برق سراسری| تولید سالانه ۷ میلیون مگاوات برق تورم نقطه به نقطه تولید برق در فروردین ماه به ۶۵.۲ درصد رسید دیوان عدالت اداری: قیمت گذاری خودرو ربطی به وزارت صمت ندارد ایران دوباره در سازمان جهانی «فائو» دارای حق رأی شد تمدید زمان پرداخت مالیات ۱۴۰۳ مشاغل قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | فیدلیتی پرستیژ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اختلاف خودروسازان و دولت منجر به رشد شدید قیمت خودرو‌های داخلی شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تا ۳۰ میلیون تومان چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) چرا ناترازی برق امسال زودتر شروع شد؟ ویدئو | بابک زنجانی و ماجرای تأسیس ۲۰ شرکت و رؤیای سلطه بر اقتصاد ایران سامانه نظارتی پلتفرم‌های آنلاین طلا رونمایی شد فروکش‌کردن هیجان منفی در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) نرخ جدیدی برای نان اعلام نشده است (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | دلار کاهش یافت نگاهی کوتاه بر حال‌وروز فرش ایرانی هم‌زمان با روز جهانی صنایع‌دستی | گسست تاروپود
سرخط خبرها

کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌ها را به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهید

  • کد خبر: ۱۶۰۳۳
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌ها را به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهید
رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: اگر مردم مشاهده کردند در جایگاهی کم‌فروشی بنزین اتفاق می‌افتد به مرکز پاسخگویی ما به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهند و این مرکز کاملا آماده‌ی پاسخگویی به مشکلات ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه کاهی رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، درباره صحت و سقم کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌های سوخت گفت: شرکت پخش کاملا موضوع هوافروشی در جایگاه‌های بنزین را رد می‌کند.

البته این احتمال وجود دارد که در جایگاهی تلمبه از حالت کالیبره خارج شود، در نتیجه مقدار بنزین نمایش شده روی نمایشگر با مقدار واقعی بنزین تزریق شده متفاوت باشد. ولی باید توجه داشت که این تعداد تلمبه‌ها در مقایسه با تعداد تلمبه‌هایی که کالیبره و سالم هستند و به درستی کار می‌کنند خیلی ناچیز هستند.

 

وی ادامه داد: اگر مردم مشاهده کردند در جایگاهی کم‌فروشی بنزین اتفاق می‌افتد به مرکز پاسخگویی ما به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهند و این مرکز کاملا آماده‌ی پاسخگویی به مشکلات ایجاد شده است. در این راستا هموطنان عزیز اگر مواردی را مشاهده کردند شماره تلمبه و جایگاه را به این شماره گزارش دهند و مطمئن باشند که شرکت ملی پخش در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی خواهد کرد.

 

کاهی همچنین افزود: علاوه بر این شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به صورت ماهیانه حداقل دو بار جایگاه‌های بنزین را کنترل و بازرسی می‌کند تا موارد کم‌فروشی اتفاق نیفتد. همچنین این نظارت‌ها توسط سازمان ملی استاندارد نیز انجام می‌شود. با این حال اگر مردم چنین مشکلاتی را مشاهده کردند به ما اطلاع دهند و این موارد بدون استثنا توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی پیگیری می‌شود.

 

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین اظهار داشت: مردم اطمینان داشته باشند که در صورتی که موردی کم‌فروشی گزارش داده شود بازرس ما این موضوع را پیگیری خواهد کرد و اگر تخلف جایگاه محرز شود قطعا برخورد‌های لازم بسته به میزات تخلف انجام خواهد شد.

 

توضیحات روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در حالی است که روز گذشته بیژن زنگنه وزیر نفت نیز در حاشیه نشست با روسا و اساتید دانشگاه‌ها درباره‌ی  طرح‌های میدان محور  صنعت نفت در جمع خبرنگاران درباره کم‌فروشی برخی جایگاه‌های بنزین گفت: در حوزه کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌ها که قطعا کم‌فروشی صورت گرفته است و اگر کسی در این حوزه تخلفی انجام دهد، شرکت پخش با آن‌ها حتما برخورد می‌کند و جرائمی را در نظر گرفته است و حتی ممکن است آن جایگاه‌ها با قطع سوخت مواجه شوند.

البته تا آنجایی که امکان داشته باشد ما به قطع سوخت عمل نمی‌کنیم، چون برای مردم هم به خصوص در شهر‌های بزرگ مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->