بقایی: احیای تحریم‌های خاتمه‌یافته باید باطل و بلااثر تلقی گردد اعتراض رسمی ایران به اقدام اخیر دبیرخانه سازمان ملل متحد کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم لاوروف به گوترش درباره اسنپ‌بک نامه نوشت موضع جدید ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: برای رفع ناترازی انرژی‌ هرگونه اجبار و دستور خطا‌ست | منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود کاروان نظامی آمریکا وارد شمال و شرق سوریه شد (۶ مهر ۱۴۰۴) راز شهادت نصرالله واکنش جلیلی به درخواست مناظره روحانی | گلابی‌های برجام چه شد؟ + فیلم زلنسکی از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری | یک نظامی اشغالگر زخمی شد + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به «ایلات» در سرزمین‌های اشغالی + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید سفیر سابق لندن در تهران بر لزوم تلاش انگلیس برای حفظ برجام

  • کد خبر: ۱۶۱۷۳
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
تاکید سفیر سابق لندن در تهران بر لزوم تلاش انگلیس برای حفظ برجام
سفیر سابق انگلیس در ایران با بیان اینکه لندن باید برای حفظ برجام تلاش کند، گفت: انگلیس با حمایت از سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران چیزی به دست نخواهد آورد.
به گزارش شهرآرانیوز، ریچارد دالتون سفیر پیشین لندن در تهران در گفتگو با نشریه نشنال چاپ امارات تاکید کرد که انگلیس برای تامین امنیت خاورمیانه باید برای حفظ توافق هسته‌ای با ایران با شرکای اروپایی خود همکاری کند.

وی ادامه داد: برجام بخشی از منافع امنیتی انگلیس است. برجام کارساز بود و همچنان برای حفظ اهدافمان در خاورمیانه یک عنصر ضروری و حیاتی به شمار می‌آید. دولت پس از برگزیت (خروج از اتحادیه اروپا) می‌بایست به عنوان نقش جدید خود در عرصه بین‌الملللی برای حفظ این توافق تلاش کند.

دالتون که در سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ در تهران سفیر بود همچنین برخی دیدگاه‌ها در تهران را مبنی بر اینکه لندن به سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران خواهد پیوست، رد کرد گفت: چرخش ۱۸۰ درجه‌ای برای انگلیس بسیار دشوار است، چیزی که همسو شدن با آمریکا نیازمند آن است. ما چه چیزی باید به دست آوریم؟

انگلیس، فرانسه و آلمان به تازگی اعلام کردند که مکانیسم حل اختلافات در برجام را فعال کرده‌اند.

این دیپلمات سابق انگلیس در بخش دیگری از این گفتگو اظهارات اخیر بوریس جانسون نخست وزیر کشورش در حمایت از موضع آمریکا برای انجام توافقی جدید با ایران را "مبهم" و البته "بی ضرر" توصیف کرد.

وی تصریح کرد که مشخص است بوریس جانسون  تشخیص داده در صورتی که آمریکا قصد امتیاز دادن به ایران را داشته باشد، باید اعتبار لازم برای هر توافقی (با ایران) را فراهم کند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->