برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

برنامه غذایی متفاوت حجاج ۱۴۰۲ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۱۹۲۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
برنامه غذایی متفاوت حجاج ۱۴۰۲ + جزئیات
 مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره گفت: در برنامه غذایی حجاج، غذا‌هایی قرار گرفته که استقبال بیشتری نسبت به آن‌ها وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرتضی آقایی مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره سازمان حج و زیارت در پاسخ به این سوال که برنامه غذایی زائران در حج پیش رو به چه شکل است، گفت: برنامه غذایی امسال متفاوت‌تر از سال‌های قبل خواهد بود و غذا‌هایی که اقبال بیشتری در فرهنگ عامه کشور دارد (از قبیل قورمه سبزی و کوبیده)، طبخ خواهد شد.

آقایی با اشاره به اینکه برنامه غذایی حج ۱۴۰۲ بر اساس آسیب‌شناسی‌های سال‌های گذشته آماده شده است، افزود: از اطبای سنتی و همکاران در هیئت پزشکی حج و زیارت برای تدوین برنامه غذایی حج امسال نیز استفاده شده است.

وی در خصوص وعده صبحانه نیز توضیح داد که این وعده به صورت «فهرست باز» است و زائران به دلخواه خود می‌توانند صبحانه خود را انتخاب نمایند.

به گفته مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره علاوه بر وعده ناهار و شام، در هفته سه و نیم وعده (یک روز در میان) صبحانه گرم نیز برای زائران طبخ خواهد شد.

آقایی درباره غذای زائرانی که بیماری‌های خاص دارند نیز گفت: طبخ غذا‌های رژیمی برای این افراد پیش‌بینی شده است که در هر وعده غذایی، ۵ درصد غذای رژیمی (متناسب با نیاز و درخواست زائران) تهیه خواهد شد.

وی توضیح داد: مدیران کاروان‌ها با استعلامی که از زائران می‌گیرند، می‌توانند تعداد غذا‌های رژیمی را برای هر روز تعیین کنند. در برخی از روز‌ها طبح غذا‌های رژیمی بیش از ۵ درصد و در برخی روز‌ها ممکن است کمتر از ۵ درصد باشد و این بسته به تغییراتی است که مدیر کاروان از طریق سامانه به ما اعلام می‌کند.

آقایی در خصوص برنامه غذایی ایام تشریق نیز توضیح داد: نوع پذیرایی در این ایام از نوع پذیرایی اردویی است، اما تلاش خواهیم کرد که خدمات ارائه شده در ایام تشریق همانند خدمات هتلی باشد.

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره همچنین در خصوص میان وعده‌ها گفت: انواع میوه‌ها و دسر‌ها در برنامه غذایی زائران قرار داده شده است تا در این زمینه هم خدمات لازم ارائه شود.

آقایی در خصوص نحوه اطلاع زائران از برنامه غذایی‌شان اظهار داشت: برنامه غذایی حج امسال از طریق نرم‌افزار‌هایی که در موسم حج فعال خواهد شد، به اطلاع حجاج خواهد رسید.

وی همچنین گفت: برنامه غذایی در وروی رستوران هتل‌ها نیز نصب می‌شود.

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره درباره نان مورد استفاده در سبد غذایی حجاج نیز گفت: در حج سال گذشته با یکی از شرکت‌های تولید نان قراردادی را منعقد کردیم و کلیه نان مورد نیاز زائران از طریق آن شرکت تامین شد.

رضایتمندی حجاج از نانی که توسط این شرکت تهیه می‌شد سبب شد تا امسال نیز عمده نان حجاج از این شرکت خریداری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->