امنیت مرز، زیربنای ثبات ملی بقایی: سه کشور اروپایی بلوغی در مسیر دیپلماسی نداشتند افزایش درخواست‌ها در استرالیا برای تحریم رژیم صهیونیستی میزبانی مصر از مذاکرات سرنوشت‌ساز آتش بس در غزه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزارت خارجه رفتند ترامپ: مذاکرات با حماس و کشور‌ها «بسیار مثبت» و سریع بود عراقچی در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی: شما حافظ امنیت و آرامش کشور هستید حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و آتش‌بس کامل باید محقق شود رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: آتش‌بس در غزه وجود ندارد آتش‌سوزی عمدی ورودی مسجدی در انگلیس+ فیلم ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی ایلات + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) روسیه به آمریکا در خصوص تبعات حمله به شناور ونزوئلایی هشدار داد آژیر خطر رخنه پهپادی در ایلات سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) عراقچی: قاطعانه با هر شرارتی در آینده برخورد خواهیم کرد کتائب حزب‌الله عراق: طرح ترامپ مملو از تله است ویرانی ۸۰ درصد ساختمان‌های غزه | ۳۷۰ نیروی سازمان امدادرسان آنروا کشته شدند ۲ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی در آلاباما آمریکا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) رأی‌گیری انتخابات پارلمانی در همه استان‌های سوریه به پایان رسید (۱۳ مهر ۱۴۰۴) یمن: از موضع حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین حمایت می‌کنیم ۶ مخفیگاه داعشی دراستان نینوا عراق منهدم شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخستین اقدام امارات برای عضویت در سازمان همکاری شانگهای

  • کد خبر: ۱۶۲۵۲۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۲
نخستین اقدام امارات برای عضویت در سازمان همکاری شانگهای
امارات امروز نخستین گام برای عضویت در سازمان همکاری شانگ‌های را برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری دولتی امارات (WAM) گزارش داد که کشور امارات رسماً وضعیت شریک گفتگو در سازمان همکاری شانگ‌های را دریافت کرده است.

وضعیت شریک گفتگو، نخستین قدم قبل از اعطای عضویت کامل به امارات متحده عربی برای پیوستن به سازمان همکاری شانگ‌های در میان مدت خواهد بود.

شورای وزیران عربستان سعودی فروردین ماه سال جاری تفاهمنامه اعطای وضعیت «شریک گفتگو» به این کشور در سازمان همکاری شانگ‌های را تصویب کرد.

شورای وزیران عربستان در نشست خود که به ریاست سلمان بن عبدالعزیز پادشاه این کشور برگزار شده بود، با تفاهمنامه پیوستن این کشور به سازمان همکاری شانگ‌های به عنوان شریک گفتگو موافقت کرد.

خبرگزاری واس توضیحات بیشتری درباره این تصمیم نداده بود و فقط یک بند صورت جلسه پایانی جلسه شورای وزیران را به آن اختصاص داد. اما خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که الحاق عربستان به سازمان همکاری شانگ‌های طی سفر اخیر رئیس جمهور چین به ریاض در ماه دسامبر گذشته بررسی شده بود.

شورای وزیران عربستان همچنین به وزیر انرژی و رئیس هیأت مدیره شهرک انرژی اتمی و تجدیدپذیر این کشور به نام شهرک ملک عبدالله، مأموریت داده بود تا با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره پیش‌نویس یک توافقنامه فیمابین مذاکره کند.

سازمان همکاری شانگ‌های (SCO) یک سازمان بین‌المللی و اوراسیایی است که در قالب یک ائتلاف سیاسی، اقتصادی و نظامی در شهر شانگ‌های چین در ۱۵ ژوئن ۲۰۰۱ توسط ۶ کشور چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان پایه گذاری شد. پس از آن، هند و پاکستان نیز در ۹ ژوئن ۲۰۱۷ در نشست آستانه به عنوان اعضای کامل به این سازمان پیوستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->