آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی مشهد، زیر کشت کُلزا قرار دارند

  • کد خبر: ۱۶۲۶۴۳
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی مشهد، زیر کشت کُلزا قرار دارند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: در حال حاضر ۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی مشهد زیر کشت کُلزا قرار داشته و این سطح زیر کشت ۱۷۰ هکتار نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد میری دیسفانی، امروز ۱۷ اردیبهشت ماه در مراسم کاروان ترویج الگوی کشت ملی محصولات زراعی با محوریت محصولاتی همچون ذرت و کلزا که در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد:  شهرستان مشهد یکی از شهرستان‌های پر ظرفیت و مطرح در تولید محصولات کشاورزی در سطح استان است. در حال حاضر بالغ بر ۵۲ هزار هکتار به تولید محصولات کشاورزی در مشهد اختصاص دارد که از این میزان ۳۷ هزار هکتار به تولید محصولات زراعی و ۱۵ هزار هکتار مربوط به تولید محصولات باغی است. با توجه به وجود محدودیتهای آبی در کشور و خراسان رضوی که در آینده در بخش کشاورزی تهدید است، یکی از موضوعاتی که این روزها به دنبال آن هستیم افزایش بهره وری و عملکرد در تولید محصولات کشاورزی است.

وی افزود: هدف از اجرای برنامه کاروان‌های ترویجی در سطح استان‌های کشور انتقال آخرین یافته‌های بخش کشاورزی است تا با این کاروان‌ها ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی افزایش یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با اشاره به اصلاح الگوی کشت و افزایش ضریب بهره‌وری در کشت کلزا تصریح کرد: کلزا یکی از محصولاتی است که در سطح استان کشت می‌شود. در حال حاضر ۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی مشهد زیر کشت کلزا قرار داشته و این سطح زیر کشت ۱۷۰ هکتار نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

میری دیسفانی با تاکید بر فواید کشت کلزا برای تامین روغن مورد نیاز کشور گفت: در حال حاضر ۸۵ درصد روغن مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود. تولید این محصول مانع از خروج ارز شده و  همچنین این‌گیاه نیاز آبی کمتری نسبت به محصولات زراعی هم فصل خود دارد. همچنین این محصول کمک به حاصلخیزی خاک کمک کرده و  از کنجاله آن در جیره غذایی دام به واسطه پروتئین آن استفاده می‌شود.

وی افزود: محدودیتی که کشاورزان در کشت کلزا با آن رو به رو هستند مربوط به تنظیم تاریخ کشت آن است زیرا محصولی به شدت مدیریت پذیر بوده و ممکن است تداخل آب با سایر محصولات داشته باشد. اتفاق خوبی که رخ داده است این است که ارقامی وارد بازار شده است که از تنوع تاریخ کشت بالایی برخوردا بوده و رقم جدید توانایی کشت در بهمن ماه را دارد. امید است با همراهی ارکان بخش کشاورزی استان بتوانیم موحب ترقی بخش کشاورزی استان  فراهم شده و به امنیت غذایی و پایداری محصولات استراتژیک کمک کنیم. خراسان رضوی یکی از استان‌های مطرح در بحث تولید روغن های خوراکی است و کارخانه‌های زیادی در استان در زمینه روغن کشی دانه‌های روغنی فعالیت دارند.

گیاه کلزا در الگوی کشت جایگاه ویژه‌ای دارد

قائم مقام رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: گیاه کلزا در الگوی کشت جایگاه ویژه‌ای دارد.

محمد صبور امروز ۱۷ اردیبهشت ماه در مراسم کاروان ترویج الگوی کشت ملی محصولات زراعی با محوریت محصولاتی همچون ذرت و کلزا که در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: کاروان‌های ترویجی با محوریت الگوی کشت محصولات زراعی بوده و کلزا به عنوان گیاه زراعی در الگوی کشت جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: بر همین اساس باید سطح زیر کشت این گیاه در استان افزایش یابد که برای این منظور باید تولید ارقام داخلی صورت گیرد. همچنین باید اقداماتی را برای کاهش ریسک کشاورزان در نظر گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->