۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری از ۱۱۶ مرد با آگهی دوست‌یابی و ازدواج موقت

  • کد خبر: ۱۶۳۲۰۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
کلاهبرداری از ۱۱۶ مرد با آگهی دوست‌یابی و ازدواج موقت
پلیس فتای خراسان رضوی پس از دریافت شکایات مردمی، عامل گرداننده یک صفحه مجازی با عنوان دوست‌یابی و ازدواج موقت را در مخفیگاهش به دام انداختند.
مهدی قرآنی
خبرنگار مهدی قرآنی

به گزارش شهرآرانیوز، در پی اعلام گزارش‌های پی‌در‌پی مردمی به مرکز فوریت‌های پلیسی، مبنی بر کلاهبرداری از این افراد با ترفند دوست‌یابی و ازدواج موقت، رسیدگی به این پرونده در دستورکار کارشناسان پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت.

در بررسی یکی از گزارش‌ها مشخص شد مال‌باخته که مردی بیست‌وهشت‌ساله است با مشاهده آگهی دوست‌یابی در یک صفحه اینستاگرامی، وارد آن شده و با شماره‌تلفن موردنظر تماس گرفته است. صاحب آگهی مبلغی را برای عضویت در گروه و معرفی فرد موردنظر دریافت می‌کند و سپس گوشی تلفن همراهش را از دسترس خارج می‌کند و به مال‌باخته پاسخ نمی‌دهد. به‌گفته شاکی، متهم به بهانه‌های مختلف درمجموع مبلغ ۵۰ میلیون ریال از او کلاهبرداری کرده است.

رئیس پلیس فتای مشهد در تشریح دیگر جزئیات این پرونده، گفت: کارشناسان پلیس فتا با دریافت این شکایات مردمی و بررسی دقیق آن‌ها، اقدامات تخصصی خود را برای شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان این پرونده آغاز کردند.

سرهنگ سیدابوالفضل طالب‌الحق افزود: مأموران در روند تحقیقات این پرونده، متهم را در خیابان گلبرگ، شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، او را در مخفیگاهش به دام انداختند.

این مقام پلیس فتای مشهد بیان کرد: مأموران ما در بازرسی از مخفیگاه این شخص، دو دستگاه گوشی تلفن همراه و شش عدد سیم‌کارت را کشف و ضبط کردند. متهم ابتدا حاضر به همکاری با مجریان قانون نبود؛ اما در رویارویی با مستندات دیجیتالی کشف‌شده از تلفن همراهش به جرمش اعتراف کرد.

این مرد جوان معترف شد که با درج آگهی دروغین باعنوان صیغه‌یابی، دوست‌یابی و ازدواج موقت، مبالغی بین ۵ میلیون تا ۵۰ میلیون ریال از افراد فریب‌خورده کلاهبرداری کرده است. او با این فکر که شاکیان برای حفظ آبرویشان هیچ‌گاه حاضر به شکایت نیستند، نقشه مجرمانه اش را اجرا می‌کرده است. سرهنگ طالب‌الحق می‌گوید: در ادامه بررسی‌های این پرونده، اطلاعات ۱۱۶ کارت‌بانکی از لوازم دیجیتالی کشف‌شده از متهم به دست آمد که نشان‌دهنده ده‌ها فقره کلاهبرداری این شخص است.

به گفته رئیس پلیس فتای مشهد، عده‌ای از مجرمان سایبری با ایجاد کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی، نظیر تلگرام و اینستاگرام و سوءاستفاده از تصاویر دیگر کاربران مجازی و تقلید صدای زنانه، باعنوان‌های مختلف از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند.

از مردم درخواست می‌شود فریب این شبکه‌های اجتماعی را نخورند و طعمه نقشه شوم گردانندگان این صفحات مجازی نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->