به گزارش شهرآرانیوز؛ گندمی در نشست هماندیشی "شهر همگان" اظهار کرد: تا زمانی که ندانیم در "شهرهمگان" به دنبال چه هستیم موفق نخواهیم بود، بخش نرم افزاری از اهمیت بیشتری برخوردار است تا بتوانیم در ابتدا فرهنگسازی را در این زمینه انجام دهیم لذا پیشنهاد می دهم که به جای یک منطقه، طرح در دو منطقه شهرداری به صورت آزمایشی اجرا شود.
وی ادامه داد: نیاز است اداره یا ستادی در این رابطه در شهرداری شکل بگیرد، برنامه ها و طرح ها در این ستاد یا اداره ابتدا باید بررسی و به دنبال آن برای سال آینده پروژه های نرم افزاری و سخت افزاری تعریف شود.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر مشهد افزود: شهر ما تقریبا مردانه است و ۵۰ درصد جامعه از شهر استفاده می کنند، معتقدیم باید همه افراد جامعه فارغ از نگاه به جنسیت و سن وسال بتوانند از شهر استفاده کنند.
در ادامه این جلسه سید محسن حسینی پویا، رییس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر نیز گفت: اقداماتی که در طول یکسال گذشته برای تحقق شهر دوستدار کودک با طرح "شهرهمگان" انجام شده است، قابل تقدیر است. اکنون موقعیتی برای مشهد ایجاد شده تا با اجرای "شهرهمگان" الگویی برای کشور تدوین کند.
وی ادامه داد: معاون وزیر و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور از این مصوبه شورای شهر مشهد استقبال کرده است، "شهرهمگان" حتی می تواند به عنوان یک ایده ثبت شود.