انتصاب جدید در آمریکا: مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آمریکا تحریم‌های شرکت چینی به دلیل ارتباط با ایران را لغو می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
آمریکا تحریم‌های شرکت چینی به دلیل ارتباط با ایران را لغو می‌کند
دو منبع خبری روز جمعه به رویترز اعلام کردند که دولت آمریکا در روز‌های آینده تحریم‌های اعمال شده علیه شرکت کاسکو چینی در ارتباط با حمل و نقل نفت ایران را لغو خواهد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک منبع در شرکت نفتی کاسو چین به رویترز گفت: ما شواهدی دریافت کرده‌ایم که شرکت کاسکو از لیست تحریم‌های ایالات متحده خارج شده است و صنعت انرژی چین منتظر اعلام رسمی از طرف واشنگتن است.
یکی دیگر از منابع صنعت انرژی در لندن گفت: واشنگتن اعلام کرده است که به زودی تحریم‌ها را (در مورد این شرکت) لغو خواهد کرد.
تا کنون وزارت خزانه داری و وزارت امورخارجه آمریکا از اظهار نظر در این مورد خودداری کرده است.
دولت آمریکا برای آخرین بار در ۲۹ آذر سال جاری معافیت یکی از شعب شرکت چینی نفتکش کاسکو از تحریم‌های ضد ایرانی را تمدید کرد.
بر اساس این معافیت وزارت خزانه داری، واحد دالیان شرکت کاسکو تا ۴ فوریه (۱۵ بهمن) می‌تواند به فعالیت‌ها و تراکنش‌های مربوط به تعمیرات و نگهداری یا کاهش مراودات مالی از جمله تخلیه نفت خام غیر ایرانی ادامه دهد.
وزارت خرانه داری آمریکا به تازگی یک شرکت باربری و یک شرکت نفتی چین را تحت تحریم‌های تازه قرار داده است. تارنمای وزارت خرانه داری ایالات متحده اعلان کرد پنج فرد و ۶ نهاد چینی شامل ۲ شرکت وابسته به شرکت کشتیرانی کاسکو را به علت ارتباط بازرگانی با ایران، تحریم کرده است.
بر اساس یادداشت منتشر شده در تارنمای وزارت خزانه داری ایالات متحده، تحریم‌ها علیه شرکت حمل و نقل دریایی کاسکو و شرکت کشتی‌های نفتکش سیمن و شرکت مدیریت کشتیرانی، شامل شرکت مادر (کاسکو) نمی‌شود.
این تحریم‌ها همچنین بر شرکت نفتی کنکورد چین، شرکت کشتیرانی کانلون، هلدینگ کانلون و شرکت پگاسوس ۸۸ با مسئولیت محدود اعمال می‌گردد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->