اسکان رایگان ۷ هزار و ۲۰۰ شرکت‌کننده در مراسم تشییع شهدای سانحه بالگرد در مشهد افزایش ۳۵ درصدی سفر به خراسان‌رضوی با خودروی شخصی (خرداد ۱۴۰۳) بهترین زمان مصرف قرص آهن چگونه می‌توان عادت استفاده از تلفن همراه قبل از خواب را ترک کرد؟ برنج شفته شده را چکار کنیم؟ | این اشتباهات باعث نرم‌تر شدن برنج می‌شود خانواده قربانیان تیراندازی مدرسه تگزاس، از اکتیویژن و سازندگان بازی Call of Duty شکایت کردند ماست یونانی چه تفاوتی با ماست‌های دیگری دارد؟ این سه غذای شگفت انگیز قلب شما را کوک می‌کنند چطور با سوگ جمعی کنار بیاییم؟ قتل ۳ برادر بابلی در شلیک مرگبار بر سر زمین زراعتی + عکس دستگیری عامل توهین به شهدا در اینستاگرام (۵ خرداد ۱۴۰۳) وزارت بهداشت قلیان اکسیژن را تایید کرد ارسال ماهانه پیامک اطلاعات بیمه‌ای به شاغلان کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی از ابتدای خرداد معاون وزیر بهداشت: مالیات سیگار چهار برابر افزایش یابد اعمال قانون۱۲۱۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۸ نفر در تصادفات رانندگی مصدوم شدند (۵ خرداد ۱۴۰۳) لزوم کنترل شیوع چاقی و اضافه وزن بین دانش‌آموزان نقشه هولناک زن قاچاقچی برای فرار از بیمارستان در مشهد + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد شدید تا چهارشنبه آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام کنکور از فردا (۶ خرداد ۱۴۰۳) بنیان خانواده نقشی تأثیرگذار در حفظ و بهبود سلامت روانی و اجتماعی دارد
سرخط خبرها

ثبت یک مورد جدید مثبت فلج اطفال در افغانستان

  • کد خبر: ۱۶۳۷۴۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
ثبت یک مورد جدید مثبت فلج اطفال در افغانستان
آزمایشگاه فلج اطفال کودکان پاکستان، از ثبت نخستین واقعه مثبت فلج اطفال کودکان درسال ۲۰۲۳ در افغانستان خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آزمایشگاه فلج کودکان پاکستان گزارش داد یک کودک ۴ ساله‌ مبتلا به فلج اطفال که باشنده ولایت ننگرهار می‌باشد، شناسایی شده است.

بربنیاد این گزارش، نمونه‌گیری این ویروس در ۲۸ حمل(۱۷ اپریل)، در شفاخانه ننگرهار انجام و پس از آن به پاکستان فرستاده شده بود. 

این دومین مورد فلج اطفال در سال‌جاری در جهان است که به ثبت می‌رسد.

تا کنون وزارت صحت عامه طالبان در این مورد ابراز نظری نکرده‌اند.

گفتنی است سازمان بهداشت جهانی حدود ده روز پیش اعلام کرده بود که باوجود احتمال کاهش موارد فلج اطفال در افغانستان، ۲ واقعه فلج کودکان در سال ۲۰۲۲ در افغانستان به ثبت رسیده است.

افغانستان و پاکستان از جمله کشورهایی در جهان‌اند که هنوز ویروس فلج اطفال در این کشور‌ها محو نشده و از کودکان قربانی می گیرد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->