همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی رشد ۵ درصدی اقتصاد چین در سال ۲۰۲۳

  • کد خبر: ۱۶۴۷۷۷
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
پیش بینی رشد ۵ درصدی اقتصاد چین در سال ۲۰۲۳
گروه رسانه‌ای چین وابسته به دولت چین اعلام کرد که دولت این کشور در سال ۲۰۲۳ برنامه ریزی رشد ۵ درصدی را برای اقتصاد خود انجام داده است.

گروه رسانه‌ای چین اعلام کرد در سال گذشته اقتصاد چین موفق به رشد ۳ درصدی شد و به حجم کل ۱۲۱ تریلیون یوان (۱۷.۵ تریلیون دلار) رسید. این به رغم چالش‌های بین‌المللی و اثرات همه‌گیری «کووید-۱۹» و بلایای طبیعی است.

این گروه در گزارشی افزوده است که بر اساس این موفقیت، دولت چین متعهد شده است تا رشد اقتصادی را دو برابر کند تا در سال جاری به ۵ درصد برسد که شاخصی مثبت برای بهبود وضعیت عمومی اقتصادی و بازگشت به مسیر پایداری است.

با اشاره به اینکه دولت چین با هدف دستیابی به توسعه اقتصادی و اجتماعی در چین برای سال ۲۰۲۳ گزارش کار جامعی را به قانونگذار ملی چین ارائه کرد و این برنامه بر دستیابی به رشد اقتصادی ۵ درصدی در سال آینده تمرکز دارد.

در این گزارش آمده است که علیرغم تأثیر همه‌گیری، چین توانسته است در سه سال گذشته به میانگین نرخ رشد ۴.۵ درصدی دست یابد، رقمی که به مراتب از میانگین جهانی ۱.۸ درصدی در مدت مشابه فراتر رفته است.

در همین راستا، هدف گذاری ۵ درصدی برای سال جاری هدفی واقع بینانه است.

به دنبال تقویت هماهنگی بین اقدامات مقابله با همه‌گیری "کووید-۱۹" و توسعه اقتصادی و اجتماعی، اقتصاد چین از ابتدای سال جاری شاهد بهبود قوی بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->