مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

دخترانی شجاع برای ایرانی قوی

  • کد خبر: ۱۶۵۱۱۸
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
دخترانی شجاع برای ایرانی قوی
مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است.

روزی تحت عنوان روز دختر نام‌گذاری شده است که سمبل آن حضرت معصومه (س) هستند؛ دختری که در نبود پدر، مراجعان به ایشان مراجعه کرده و جواب سؤالات بسیار خودشان را دریافت می‌کردند و این نشان می‌دهد که یک دختر می‌تواند چنین نقش عظیمی را ایفا کند و در پیوستن به امام زمانش متحمل سختی‌ها و مشکلات شود و با شجاعت تمام در مقابل آن‌ها بایستد. صفت بارز ایشان مقاومت، صبوری و مجاهدت در راه امام زمانشان است و دختران ما امروز باید به همین صفت‌ها متخلق شوند.

مسئولیت عظیمی که خانواده‌های ما در تربیت دخترانشان دارند، پرداختن به پرورش شجاعت در دختران است و اینکه دختران را مقاوم در برابر فریب‌ها تربیت کنید و این شجاع پروری با گستاخ پروری متفاوت است. دخترانی که به این صفت متخلق شوند، در آینده می‌توانند مادرانی باشند که شهیدپروری می‌کنند. پیامبر گرامی اسلام (ص) در روایتی می‌فرمایند خانواده‌ای که دختر در آن وجود ندارد، مصیبت زده است.

ایشان ویژگی‌هایی را برای دختران ذکر می‌کنند که آن‌ها را ممتاز کرده و در جامعه به عنوان عناصر پیشرو و ترقی خواه معرفی می‌کند. وجود دختران این قدر اهمیت دارد که به دنیا آمدن آن‌ها کل تفکرات جاهلی را بر باد داد و حتی قرآن کسانی را که تفکر جاهلی نسبت به دختران داشتند، ابتر خطاب کرد و نشان داد نیروی مولد و تحول آفرین، نیرویی است که اعتقاد به این داشته باشد که دختران جایگاهشان در هستی جایگاه بسیار بالایی است.

حقیقتا باید روی تربیت دختران سرمایه گذاری جدی شود و آن‌ها را به سمت هویت اصلی شان سوق بدهد. امروز ما متوجه هستیم که دشمنان ما از همین عنصر برای نابودی جوامع بشریت استفاده می‌کنند؛ چرا که آن‌ها تصور می‌کنند اگر بتوانند دختران را از مسیر حقیقی و اصلی شان منحرف کنند، می‌توانند به راحتی پایه‌های یک تمدن را به لرزش دربیاورند و نابود کنند.

نکته بسیار مهمی که در تربیت دختران تأثیر دارد، رشد فکری و تقویت تعقل در آن هاست؛ چرا که این‌ها مادران آینده ما هستند و تربیت یک نسل را بر عهده دارند و اساسا مادر، پایه  تمرکز خانواده است. به عبارتی هر چه خانواده سالم تر، جامعه سالم تر. اگر عقلانیت دختر ما رشد کند، هم خودش و هم اهل خانه را می‌تواند از بسیاری از مرارت‌هایی که وجود دارد، رها کند و جلو بی بند و باری‌ها را بگیرد.

اگر آن جنبه عاطفی قوی که دختران دارند، تحت حاکمیت عقل دربیاید، می‌تواند مشکلاتی را که امروز دختران ما گرفتارش هستند، سامان ببخشد و آینده‌ای عالی را برایشان رقم بزند. درنهایت باید بگویم سیستم تعلیم و تربیت حاکم بر آموزش و پرورش، در تربیت دختران نواقص جدی دارد که باید به آن پرداخته شود تا بتواند یک نسل سالم را تحویل جامعه بدهد؛ چرا که تکامل اخلاقی و رفتاری یک جامعه، وابستگی بسیار شدیدی به مادران آن جامعه دارد؛ بنابراین باید روی آن‌ها کار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->