جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند اردوی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال | مهم‌ترین بازی برای پرسپولیس! روبرتو پیاتزا فردا (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ایران می‌آید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و هوادار | آخرین بازی ستاره‌ها روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تأیید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی با حضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام
سرخط خبرها

متس هوملس در دورتموند ماندنی شد

  • کد خبر: ۱۶۵۸۴۶
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۳
متس هوملس در دورتموند ماندنی شد
دورتموند قرارداد ستاره خط دفاع خود، متس هوملس را تمدید کرد و به این ترتیب، او یک فصل دیگر را در این باشگاه خواهد گذراند.

به گزارش شهرآرانیوز، هوملس کهنه‌کار مدت زیادی را صرف سبک و سنگین کردن شرایط گذراند، اما در نهایت تصمیم گرفت قرارداد خود را یک سال دیگر تمدید کند و در جمع زردپوشان باقی بماند. او نخستین بار در سال ۲۰۰۹ به دورتموند پیوست، سپس در ۲۰۱۶ روانه بایرن مونیخ شد، ولی سه سال بعد برگشت.
هوملس در مجموع سال‌هایی که در دورتموند گذرانده، توانسته خودش را به عنوان یکی از رهبران تیم جا بیندازد و تنها میشاییل زورک (۵۷۲ بازی) برای دورتموند بیشتر از هوملس (۴۶۷ بازی) به میدان رفته است.
متس هوملس این فصل هم از ارکان تیمی بوده که مدعی جدی قهرمانی بوندس‌لیگا است و نشان داده هنوز قابلیت بازی در بالاترین سطح را دارد. این بازیکن ۳۴ ساله در نیم فصل اول از بهترین‌های تیم بود و در نیم فصل دوم هم هرگاه به زمین فرستاده شده، قابل اتکا نشان داده است. او تاکنون پنج بار قهرمان لیگ آلمان شده و می‌خواهد جام قهرمانی این فصل را هم به آرشیو افتخاراتش اضافه کند.
«همه می‌دانند چقدر از بازی کردن در زیگنال ایدونا پارک و کنار هواداران فوق‌العاده‌مان لذت می‌برم.» هوملس ادامه داد: «تصمیم آسانی نبود. روی آن خیلی فکر کردم. حالا، در پایان فصل، می‌توانم بگویم هنوز برای یک سال دیگر واقعا انگیزه دارم... الان تمرکزم روی بازی شنبه برابر ماینتس است. هنوز ۹۰ دقیقه پرتنش در پیش داریم. بعد از آن امیدوارم بتوانیم یک اتفاق بزرگ را در کنار هم جشن بگیریم.»
سباستین کهل، مدیر ورزشی دورتموند گفت، تجربه هوملس برای بازیکنان جوان تیم بسیار مهم است: «از متس، از اینکه تجربه و توان رهبری‌اش همچنان برای تیم جوان ما در دسترس است، خیلی راضی هستیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->