بادامکی: از روز‌های سخت عبور می‌کنیم | تا نابودی اسرائیل باید بجنگیم هادی عامل: وطن‌فروش همیشه منفور است | اسرائیل با نامردی زنان و کودکان را می‌کشد محرومیت ساپینتو بخشیده شد| یک پرواز تا بازگشت به استقلال خالدآبادی از استقلال جدا شد، شکوری می‌آید تعویق سوپرجام در دستور کار استقلال دیدگاه چهره‌های ورزش مشهد درباره جنگ و لزوم همدلی جامعه در برابر دشمن تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و ویداد کازابلانکا | هالند، برنده خرید‌های تازه سیتیزن‌ها بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها
سرخط خبرها

برد‌های یحیی و پرسپولیس بدون توپ

  • کد خبر: ۱۶۶۲۲
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
برد‌های یحیی و پرسپولیس بدون توپ
دومین برد پرسپولیس با یحیی گل‌محمدی در حالی مقابل صنعت نفت آبادان کسب شد که این تیم مالکیت توپ کمتری نسبت به حریف خود داشت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی مقابل صنعت نفت آبادان به پیروزی یک بر صفر رسید که مالکیت توپ کمتری نسبت به حریف خود داشت.

فرمولی که یحیی گل محمدی در بازی با تراکتور تبریز نیز پیش گرفت تا سرخپوشان با هدایت این مربی در دو دیدار گذشته، حداکثر امتیازات را از آن خود کنند.

بازیکنان پرسپولیس در دیدار روز گذشته خود ۴۸ درصد مالکیت توپ داشت، اما بازیکنان این تیم توانستند بیش از ۸۰ درصد پاس‌های خود را سالم به مقصد برسانند.

پرسپولیس که فوتبال هدفمند را دنبال می‌کند توپ را به حریفان خود می‌دهد، اما فضا را برای بازیسازی از هافبک‌ها می‌گیرد تا بتواند با ارسال پاس‌های رو به جلو برای مهاجمان خود موقعیت گلزنی ایجاد کنند.

پرسپولیس در بازی با صنعت نفت آبادان شش موقعیت گل ایجاد کرد که هیچ کدام از آن‌ها با بی دقتی علی علیپور و کریستین اوساگونا به گل تبدیل نشد تا احمد نوراللهی از روی ضربه ایستگاهی، برای سرخ‌ها سه امتیاز را به ارمغان بیاورد.

یحیی گل محمدی که از ابتدای این بازی از احمد نوراللهی به عنوان هافبک بازیساز استفاده کرده بود در دقیقه ۶۷ دست به تعویض زد تا بشار رسن جای کریستین اوساگونا را گرفته و بتواند توپ‌ها را در میانه میدان به خوبی برای سرخ‌ها به چرخش در آورد.

تغییری که کمک زیادی به پرسپولیس کرد تا از زیر فشار حملات نفتی‌ها خارج شود و بتواند با ضدحمله‌های خطرناک خود دفاع آبادانی‌ها را عقب نگه دارد.

گل محمدی در حالی پرسپولیس را برای بازی با استقلال تهران آماده می‌کند که احتمالا بار دیگر از سیستم فعلی خود مبنی بر دادن توپ به حریف و گرفتن فضا از آن‌ها استفاده کند. روشی که استقلالی‌ها نیز در ان به خوبی عمل می‌کنند و باید دید کادرفنی جدید سرخ‌ها چگونه می‌توانند راه‌های نفوذ آبی پوشان به محوطه جریمه خود را بگیرند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->