خوشی هواداران استقلال به ساعت نکشید| طاهری: ساپینتو می‌ماند! ویدیو| خاطره علیرضا دبیر از حمایت یکی از نمایندگان مشهد برای یک کشتی‌گیر مشهدی سرمربی پرتغالی از استقلال رفت؟| خداحافظ ساپینتو!+ ویدیو نتیجه بازی استقلال و چادرملو(۱۳ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئو گل‌ها| باز هم ناکامی ویدیو| خلاصه بازی استقلال و چادرملو(۱۳ مهر ۱۴۰۴) سفر سردار به سوئیس راسل فاتح گرندپری سنگاپور شد ترکیب استقلال مقابل چادرملو مشخص شد | رودست ساپینتو به حریف مسئله مصطفی و منتظر محمد! پخش زنده بازی چادرملو و استقلال (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تراژدی در فوتسال عراق حکم ۶۱ میلیاردی واسعی برای فولاد پخش زنده بازی سویا و بارسلونا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پول می‌دهیم، اعصاب خراب می‌خریم! روی جدید مدیرعامل بانک شهر؛ ضرورت بازنگری در ساختار مدیریتی پرسپولیس حمایت تاجرنیا از کادر فنی استقلال اولین مدال تاریخ والیبال بانوان ایران، طلایی بود شروع خوب حسین‌خانزاده در ایتالیا باشگاه استقلال مذاکره با مجیدی را تکذیب کرد مدیرعامل بانک شهر: قدرت برکناری درویش را داریم! + فیلم
سرخط خبرها

برد‌های یحیی و پرسپولیس بدون توپ

  • کد خبر: ۱۶۶۲۲
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
برد‌های یحیی و پرسپولیس بدون توپ
دومین برد پرسپولیس با یحیی گل‌محمدی در حالی مقابل صنعت نفت آبادان کسب شد که این تیم مالکیت توپ کمتری نسبت به حریف خود داشت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی مقابل صنعت نفت آبادان به پیروزی یک بر صفر رسید که مالکیت توپ کمتری نسبت به حریف خود داشت.

فرمولی که یحیی گل محمدی در بازی با تراکتور تبریز نیز پیش گرفت تا سرخپوشان با هدایت این مربی در دو دیدار گذشته، حداکثر امتیازات را از آن خود کنند.

بازیکنان پرسپولیس در دیدار روز گذشته خود ۴۸ درصد مالکیت توپ داشت، اما بازیکنان این تیم توانستند بیش از ۸۰ درصد پاس‌های خود را سالم به مقصد برسانند.

پرسپولیس که فوتبال هدفمند را دنبال می‌کند توپ را به حریفان خود می‌دهد، اما فضا را برای بازیسازی از هافبک‌ها می‌گیرد تا بتواند با ارسال پاس‌های رو به جلو برای مهاجمان خود موقعیت گلزنی ایجاد کنند.

پرسپولیس در بازی با صنعت نفت آبادان شش موقعیت گل ایجاد کرد که هیچ کدام از آن‌ها با بی دقتی علی علیپور و کریستین اوساگونا به گل تبدیل نشد تا احمد نوراللهی از روی ضربه ایستگاهی، برای سرخ‌ها سه امتیاز را به ارمغان بیاورد.

یحیی گل محمدی که از ابتدای این بازی از احمد نوراللهی به عنوان هافبک بازیساز استفاده کرده بود در دقیقه ۶۷ دست به تعویض زد تا بشار رسن جای کریستین اوساگونا را گرفته و بتواند توپ‌ها را در میانه میدان به خوبی برای سرخ‌ها به چرخش در آورد.

تغییری که کمک زیادی به پرسپولیس کرد تا از زیر فشار حملات نفتی‌ها خارج شود و بتواند با ضدحمله‌های خطرناک خود دفاع آبادانی‌ها را عقب نگه دارد.

گل محمدی در حالی پرسپولیس را برای بازی با استقلال تهران آماده می‌کند که احتمالا بار دیگر از سیستم فعلی خود مبنی بر دادن توپ به حریف و گرفتن فضا از آن‌ها استفاده کند. روشی که استقلالی‌ها نیز در ان به خوبی عمل می‌کنند و باید دید کادرفنی جدید سرخ‌ها چگونه می‌توانند راه‌های نفوذ آبی پوشان به محوطه جریمه خود را بگیرند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->