ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور
سرخط خبرها

وزیر خارجه روسیه: به یک دیدگاه مشترک میان باکو و ایروان نزدیک شدیم

  • کد خبر: ۱۶۴۹۱۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
وزیر خارجه روسیه: به یک دیدگاه مشترک میان باکو و ایروان نزدیک شدیم
وزرای امور خارجه روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان طی نشست سه‌جانبه در مسکو صلح میان باکو و ایروان را مورد بحث قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی لاوروف، جیحون بایراموف و آرارات میرزویان، وزرای امور خارجه روسیه، آذربایجان و ارمنستان طی نشست سه‌جانبه در مسکو صلح میان باکو و ایروان را مورد بحث قرار دادند.

به نقل از شبکه تی آر تی، لاوروف طی اظهاراتی در این نشست به اهمیت اجرای توافقات امضا شده میان سران روسیه، آذربایجان و ارمنستان اشاره کرده و گفت: بر این باور هستیم که هیچ جایگزینی برای این توافقات وجود ندارد.

وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه مسکو خواستار برقراری ثبات و صلح در قفقاز جنوبی است، تصریح کرد: این به طور مستقیم با منافع روسیه مرتبط است. هرگونه تلاش لازم برای اجرای تصمیمات اتخاذ شده برای اطمینان از ثبات منطقه را انجام خواهیم داد. امیدوارم سایر کشورهای علاقه‌مند به حضور در منطقه نیز برای این تصمیمات احترام قائل باشند.

وزیر لاوروف در پایان گفت‌وگوهای جمعه همچنین گفت: ما در مسکو مجموعه‌ای از نشست‌ها را درخصوص روابط ارمنستان و آذربایجان و همچنین در مورد حل و فصل مساله قره باغ برگزار کردیم و در ابتدا جداگانه با همتای آذربایجانی خود دیدار کردم و سپس با همتای ارمنی‌ام که پس از آن یک نشست سه جانبه برگزار شد.

وزیر خارجه روسیه افزود: "پیمان صلح یک موضوع جداگانه است و طرفین کار بر روی آن را آغاز کرده‌اند و در حال حاضر به طور فعال از جمله با مشارکت سایر میانجیگران روی آن بحث و گفت‌وگو می‌شود. وزرای ارمنستان و آذربایجان به واشنگتن سفر کردند و رهبران ارمنستان و آذربایجان یک هفته پیش از بروکسل بازدید کردند. البته کار بر روی یک معاهده صلح از امور اساسی و ضروری تلقی می‌شود؛ اما امروز شرکای ما تاکید کردند که بدون حل مسائل مربوط به تعیین مرزها و لغو ممنوعیت ارتباطات اقتصادی و حمل و نقل و بدون بهبود کلی وضعیت امنیتی در قره باغ و در مرز ارمنستان و آذربایجان، پیشبرد جنبه‌های خاص پیمان صلح دشوار است."

لاوروف خاطرنشان کرد: "همه این موضوعات و مسائل به صورت کامل و یکپارچه مورد بحث قرار گرفت. همکاران از طرف روسی به خاطر نقش رهبری در تلاش‌های مشترک که در بیانیه‌های سه جانبه فوق الذکر رهبران ما (۱، ۲، ۳، ۴) تجسم یافته است، قدردانی کردند. در آن تماس‌های مستمر در هر زمینه ذکر شد. قرار است هفته آینده، جلسه ترویکا به ریاست معاونان نخست‌وزیر درباره مسائل مربوط به لغو ممنوعیت حمل و نقل برگزار شود. امیدواریم که نتیجه مثبت باشد. طرفین در آستانه رسیدن به توافق نهایی هستند."

لاوروف در پایان گفت: در مورد پیمان صلح و تعدادی از مواردی که جمعه مورد بحث قرار گرفت، توانستیم تفاهم دو طرف را به یک دیدگاه مشترک نزدیک کنیم.

جیحون بایراموف نیز ضمن اشاره به اهمیت احیای روابط با ارمنستان اظهار داشت: خواستار احیای اوضاع پسا جنگ میان آذربایجان و ارمنستان هستیم. این روند از راه‌های مختلف تامین می‌شود. ما هم می‌خواهیم تمام تلاش‌ها در این راه‌ به‌طور همزمان انجام گیرد. تمام این راه‌ها مکمل یکدیگر هستند.

آرارات میرزویان نیز با تاکید بر اینکه نباید اجازه داده شود در آینده تنش افزایش یابد، گفت که ایروان به توافقات سه‌جانبه سران روسیه، آذربایجان و ارمنستان متعهد است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->