ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: هوشمندسازی توزیع آرد بدون توجه به اقتصاد نانوایی‌ها انجام شده است

  • کد خبر: ۱۶۶۳۶۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: هوشمندسازی توزیع آرد بدون توجه به اقتصاد نانوایی‌ها انجام شده است
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان برای جلوگیری از اتلاف منابع کشور طرح خوبی است، اما در اجرا به اقتصاد نانوا توجه نشده و اگر این روند ادامه یابد تخلفات نیز تداوم خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال‌زاده در تشریح جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی جهت بررسی ابعاد مختلف طرح هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان اظهار داشت: طرحی به منظور جلوگیری از رانت، فساد، کم‌فروشی و از بین بردن منابع کشور در حوزه تامین آرد در حال اجراست که نفس این طرح را مثبت و خوب می‌دانیم، اما در اجرا نواقصی متوجه به این است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: برخی اعتراضات در مورد نحوه اجرای این طرح در تعدادی از استان‌ها از سوی نمایندگان به کمیسیون منعکس شد که عمده آن‌ها مربوط به تشکیل صفوف طولانی برای دریافت نان و تعطیلی تعدادی از نانوایی‌ها بود لذا کمیسیون امنیت با دعوت از مسئولین مرتبط از وزارت اقتصاد و مجموعه بانک پشتیبان نرم افزار فروش نان و سایر بخش‌ها به منظور بررسی ابعاد این موضوع و دریافت نقاط قوت و ضعف به مسئله ورود کرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس تصریح کرد: دریافت ما از توضیحات مطروحه در جلسه در چند بخش قابل جمع‌بندی است ابتدا اینکه واحد‌های صنفی در خصوص ابعاد و نحوه اجرای طرح به خوبی توجیه نشدند و از تخلفات پیش بینی شده و یا نکات مثبت این طرح اطلاع درستی ندارند، همچنین مسئول اصلی و متولی واقعی این طرح به خوبی مشخص نشده از آنجایی که بسیاری از موضوعات به وزارت جهاد کشاورزی باز می‌گردد، اما در حال حاضر وزارت اقتصاد با توجه به راه‌اندازی سامانه فروش توسط یکی از بانک‌ها مسئولیت پیگیری را بر عهده دارد.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه اقتصاد نانوایی‌ها نیز در این طرح دیده نشده است، گفت: بحث رضایتمندی مردمی چه در بخش عرضه نان چه در بخش تقاضا دیده نشده است یا حداقل به خوبی توجیه نشده اند در حالی که بازدید‌های میدانی ما حاکی از این است که نانوایی‌ها به دلیل اقتصاد ضعیف و مشکلات معیشتی مجبور به انجام برخی تخلفات می‌شوند در این طرح با جریمه مواجه می‌شوند و اگر به اقتصاد نانوا توجه نشود تخلفات به روش‌های مختلف ادامه خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->