دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

از سکوت جلالی مقابل کریمی تا تایید فسخ قرارداد با استقلال

  • کد خبر: ۱۶۷۸۶۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
از سکوت جلالی مقابل کریمی تا تایید فسخ قرارداد با استقلال
حجت کریمی، سرپرست موقت استقلال درحالی مدعی شده ابوالفضل جلالی قراردادش را با استقلال فسخ نکرده که سازمان لیگ فسخ قرارداد را تایید کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد ابوالفضل جلالی قراردادش را با این باشگاه فسخ نکرده و امروز با وکیل این بازیکن قرار ملاقات دارد تا شرایط وی را برای ادامه همکاری بررسی کند. این ادعا در شرایطی از سوی حجت کریمی مطرح شد که یکی از مسوولان سازمان لیگ خبر فسخ قرارداد جلالی با باشگاه استقلال را در گفتگو با رسانه‌های خبری تائید کرد، حالا یک پرسش مهم برای علاقمندان به فوتبال به ویژه باشگاه استقلال به وجود آمده که چه کسی درست می‌گوید؟

اگر ادعای کریمی بر اساس واقعیت است و جلالی هنوز بازیکن تحت قرارداد باشگاه استقلال چگونه فرشید طاهری مدیر کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ خبر جدایی وی را تائید کرد؟ اگر هم اظهارنظر طاهری بر اساس واقعیت است چگونه سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خبر جدایی این بازیکن را تکذیب می‌کند؟

در همین راستا طاهری گفته:« جلالی با حضور در سازمان لیگ قرارداددش را به صورت یک طرفه فسخ کرده و اگر باشگاه استقلال این بازیکن را می خواهد باید با او قرارداد جدید امضا کند.اگر باشگاه استقلال به این فسخ اعتراض دارد می تواند در کمیته وضعیت بازیکنان موضوع را پیگیری کند. در مجموع ما سه نوع فسخ داریم. مورد اول توافق دو طرفه است که این پایان همکاری با رضایت طرفین است، حالت دوم فسخ یک طرفه قرارداد از سوی باشگاه است مثل مورد سیاوش یزدانی و حالت سوم فسخ یک طرفه از سوی بازیکن است درست مثل ابوالفضل جلالی. اگر فسخ یک طرفه باشد تمام عواقب این فسخ یک طرفه به پای کسی است که این درخواست را داشته و در کمیته وضعیت باید پای تصمیم آن باشد.»


ماجرا وقتی مبهم‌تر می‌شود که ابوالفضل جلالی نیز سکوت اختیار کرده و هیچ توضیحی بابت اتفاقات روز‌های اخیر ارائه نمی‌کند، تا همچنان این پرسش برای افکارعمومی باقی بماند که چه کسی حقیقت را می‌گوید و چه کسی به دنبال انکار واقعیت است؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->