دست‌انداز سامان دهی دست فروش‌های جاده‌ای در جاده بهشت رضا (ع) آماده باش مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد در پی هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند
سرخط خبرها

بیش از ۳۲ هزار واحد ساختمانی غیرمجاز در مشهد پلمب شد

  • کد خبر: ۱۶۸۱۷۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
بیش از ۳۲ هزار واحد ساختمانی غیرمجاز در مشهد پلمب شد
مدیر کل نظارت بر ساخت وساز‌ها و کمیسیون‌های ماده صد شهرداری مشهد مقدس از پلمب بیش از ۳۲ هزار ساخت وساز خلاف قانون و مقررات شهرسازی در سال ۱۴۰۱ خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود ایاز طی گفتگویی در این خصوص گفت: با توجه به افزایش صنعت ساختمان سازی، برای افزایش استاندارد‌های ساختمان ها، ضوابط و قوانینی نهاده شده است که به هنگام اقدام به ساخت و ساز، باید آن‌ها را کاملاً رعایت کرد.
وی افزود: این ضوابط و قوانین شامل همه بخش‌های ساختما‌ن سازی اعم از استحکام، نما، موارد بهداشتی، ارتفاع، مساحت، تعداد طبقات، موارد مربوط به پروانه ساختمانی، نوع کاربری، تغییر، تبدیل و افزایش ساختمان و مواردی از این دست می‌شود و در صورتی که این موارد در ساختمان سازی نقض شود تخلف خوانده شده و با آن به صورت قانونی مقابله می‌شود. 
مدیر کل نظارت بر ساخت وساز‌ها و کمیسیون‌های ماده صد شهرداری مشهد اضافه کرد: بر اساس ماده ۱۰۰ موجود در قانون شهرداری‌ها، همه مالکان املاک که قصد هر گونه ساخت و ساز، تفکیک و یا اقدام عمرانی را دارند، باید قبل از هر کاری پروانه ساختمانی دریافت کنند. 
ایاز با اشاره به اینکه بر اساس قوانین نوسازی و عمران شهری، شهرداری‌ها حق دارند تا بر تمامی روند ساختمان سازی که در شهر و اطراف آن در حال انجام است نظارت کامل داشته باشند افزود: با نظارت صورت گرفته در سال ۱۴۰۱، تعداد ۳۲.۸۰۹ حکم پلمب ساختمان‌های متخلف در مشهد مقدس اجرا شده است که نسبت به سال گذشته تعداد ۹.۶۳۷ مورد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: براساس قوانین، شهرداری بر چگونگی ساخت و ساز، تعداد طبقات، نمای ساختمان‌ها که باید طبق برنامه استاندارد‌ها و قواعد شهرسازی انجام شده باشد نظارت می‌کند و در صورتی که فردی بخواهد بدون توجه به دریافت پروانه ساختمانی اقدام به ساختمان سازی کند و یا اینکه بند‌های موجود در پروانه را نادیده بگیرد، متخلف شناخته شده و با وی طبق مقررات شهرسازی برخورد خواهد شد و متخلفین ساختمانی که پس از پلمب ملک، نسبت به ادامه روند غیر قانونی کار خود اصرار داشته باشند، پرونده تخلف آن‌ها به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد. 
مدیر کل نظارت بر ساخت وساز‌ها و کمیسیون‌های ماده صد شهرداری مشهد گفت: با وجود این که در اکثر مواقع دلیل تخلفات سودجویی افراد است، اما به طور کلی باید گفت که نا آشنایی مردم با مقررات ساختمانی دلیل بروز تخلفات است که در صورتیکه همه از تخلفات ساختمانی آگاه باشند، هیچ مالکی اقدام به انجام آن‌ها و در معرض خطر گذاشتن جان ساکنین آن‌ها نخواهد کرد.خطرناک‌ترین نوع تخلفات هست چرا که ایمنی مردم ساکن در آنجا را با مشکل مواجه می‌کنند که از این جهت نیز برخورد با آن‌ها الزامی و ضروری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->