به گزارش شهرآرانیوز، موسیالرضا حاجیبگلو امروز، ۱۸ خردادماه، در چهاردهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی استان خراسان رضوی که در تالار شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی بسیار مهم است. مقام معظم رهبری در بیانات خود به این موضوع توجه داشتند، بنابراین این انتخابات اهمیت دارد و شورای اسلامی استان تلاش خواهد کرد تا در مشارکت مردم نقش پررنگی داشته باشد. از مردم دعوت خواهیم کرد تا در این انتخابات شرکت کنند.
وی بیان کرد: پایان استعفای مدیران دولتی و اعضای شوراها و پذیرش استعفا ۲۵ خرداد است. هر کدام از اعضای شورا که تمایل به استعفا دارند تا برای انتخابات مجلس ورود پیدا کنند، قبل از ۲۵ خرداد استعفای خود را ارائه دهند تا تایید شود. بعضی از همکاران استعفای خود را اعلام کردند که امیدواریم در انتخابات مجلس موفق شوند.
حاجیبگلو با اشاره به شعار سال «مهار تورم و رشد تولید»، تصریح کرد: سالهاست که مقام معظم رهبری هر سالی را به نامی نامگذاری میکنند. این موضوع باید بررسی شود که مدیران و دولتها در سالهایی که نامگذاری شده چه رویکرد و عملکردی داشتند. نباید اینگونه باشد که تنها شعار سال نامگذاری شود و بعد اتفاقی شکل نگیرد. ما باید در شورای استان و شورای شهرهای پایه و روستاها نقش خود را ایفا کنیم. اینکه نتوانیم سیاستگذاری کنیم با گفتمان مقام معظم رهبری همخوانی ندارد و ما همکاری نکردیم، بنابراین باید سیاستگذاری شده و برنامه داده شود.
رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی افزود: ما در شورای اسلامی شهر اقداماتی را انجام دادیم. به طور مثال نرخ حمل و نقل عمومی در بخش اتوبوسرانی را ۳۰۰ تومان کاهش دادیم. در سرمایهگذاری و رشد تولید نیز اتفاقات جدیدی را شکل دادیم. برای ساخت مسکن در مشهد با بانکهای بخشهای خصوصی وارد مذاکره شدیم و در یکی، دو هفته آینده برای ساخت حداقل ۷ تا ۱۰ هزار واحد مسکنونی انعقاد قرارداد خواهیم داشت.
وی بیان کرد: مکاتبهای را با اعضای شورای اسلامی استان داشتیم که به شهرداریها اعلام کنند برخی افزایشها را در بودجه کاهش دهند. با تمام شهرستانها مکاتبه کردیم، اما تاکنون یکی از شهرستانها پاسخ نداده است. سه ماه از سال گذشت و تاکنون اتفاقی از سوی شورای شهرستانها شکل نگرفته و مکاتبهای نداشتیم.
حاجیبگلو با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه هفته گذشته در دولت تصویب شد که این برنامه سیاستگذاریهای کلان است و میتوان براساس آن اتفاقات خوبی را برای مدیریت شهری و روستایی رقم زد، عنوان کرد: این برنامه دارای نقصهای فراوانی است. ۷ فصل دارد و این ۷ فصل به جای ارتقا و رقم زدن اتفاق جدید در مدیریت شهری بیشتر آسیب به این مجموعه است.
رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: برنامه جامع و کاملی نیست و نیازمند اصلاح است. در برخی موارد نقش مدیریت شهری را کمرنگ کرده و دولت دنبال این است بدنه مدیریت شهری را در اختیار خود قرار دهد که این زیبنده برنامه هفتم توسعه نیست و حتما باید تغییراتی شکل بگیرد. در تلاش هستیم تا فصل جدیدی را برای مدیریت شهری ارائه دهیم.