درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

افزودن واکسن پاپیلوما ویروس به بسته واکسیناسیون کشور

  • کد خبر: ۱۶۸۵۴
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳
افزودن واکسن پاپیلوما ویروس به بسته واکسیناسیون کشور
در سال آینده واکسن پاپیلوما ویروس به واکسیناسیون کشور اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا ملک‌زاده در سالن همایش وزارت بهداشت در نشست خبری گفت: این کار باید در کشور انجام شود تا اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد. خوشبختانه واکسن بیماری پاپیلوما ویروس در ایران ساخته شده و در حال تحقیقات بالینی آن هستیم و اردیبهشت ماه سال آینده نتیجه‌ تحقیق منتشر می‌شود.  
وی ادامه داد: پاپیلوما ویروس عامل سرطان دهانه رحم و عفونت‌های تناسلی است. 
ملک زاده با تشریح اقداماتی که برای واکسن پیشگیری از سرطان انجام شده است، گفت: ما علیه هپاتیت B از سال ۷۰ واکسیناسیون را آغاز کردیم و به همین علت سرطان کبد جزو ۱۰ سرطان شایع در ایران نیست.

پنج سرطان شایع در ایران 

وی به پنج سرطان شایع در ایران اشاره کرد و گفت: شایع ترین سرطان در زنان و مردان ایرانی شامل پستان، پروستات، پوست( غیر ملانوما )، معده ، کولورکتال است.
معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت اظهار داشت: در سال‌های اخیر شیوع برخی سرطان‌ها در ایران تغییر کرده است.
ملک زاده اضافه کرد: سرطان سینه معمولا در سنین جوانی شروع می‌شود و بقیه سرطان‌ها معمولا در ۵۰ سالگی شروع و در ۶۰ سالگی اوج می‌گیرد.

تعداد انتشارات علمی ایران از کشورهای منطقه خاورمیانه خیلی بالاتر است

وی با اشاره به اینکه ایران در تولید مقاله و استنادات با کشورهای دیگر فاصله خوبی دارد، اظهار داشت: تعداد انتشارات علمی ایران از کشورهای منطقه خاورمیانه خیلی بالاتر است.
معاون وزیر بهداشت افزود: در این زمینه در کشورهای اسلامی پیشرو هستیم و چند سالی است که از ترکیه جلو افتادیم.
وی ادامه داد: این موضوعات نشان می‌دهد که ما در زمینه تحقیقات بسیار فعال هستیم. رتبه ما در تعداد مقالات در خاورمیانه اول است و همچنین در تعداد استنادات باز هم اول هستیم و در این زمینه‌ها از همه کشورهای منطقه بالاتر می‌باشیم.
ملک زاده افزود: دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، مشهد، ایران و دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خوبی در حوزه تحقیق سرطان داشتند.

۳۴ مرکز تحقیقات سرطان در کشور داریم

وی با اشاره به اینکه ۳۴ مرکز تحقیقات سرطان در کشور داریم، گفت: این مراکز با دریافت بودجه در حال تحقیق در مورد سرطان هستند و از این نظر ایران یکی از کشورهای فعال در منطقه است.
معاون وزیر بهداشت به روند انتشار مقالات در حوزه سرطان اشاره کرد و گفت: تقریبا ۹۰۰ مقاله سالانه مربوط به سرطان در کشور منتشر میشود.
وی، بیشترین مقالات منتشره را در حوزه سرطان سینه اعلام کرد و گفت: این سرطان از شایع ترین سرطان‌ها در کشور است.
ملک زاده ادامه داد: تحقیقات در سرطان هایی مانند خون، معده، روده، ریه و پروستات در کشور در حال انجام است.
وی افزود: ما در زمینه کیفیت مقالات از وضعیت خوبی برخوردار هستیم. در مجلات تاپ بین المللی مقالات محققان ما منتشر می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->