ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناسا: ممکن است در ماه حیات وجود داشته باشد!

  • کد خبر: ۱۶۸۹۲۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
ناسا: ممکن است در ماه حیات وجود داشته باشد!
بسیاری از مردم احتمالاً تصور می‌کنند که ماه کره‌ای عاری از زندگی است اما حالا ناسا مدعی شده که شواهد می‌تواند حاکی از وجود حیات در قمر زمین باشد و فضانوردان مأموریت‌های آتی آرتمیس حتماً به‌دنبال کشف موجودات زنده در این کره خواهند رفت.

به گزارش شهرآرانیوز - پرابال ساکسنا، محقق سیاره‌شناس مرکز پرواز‌های فضایی گودارد ناسا، در گفتگو با Space.com می‌گوید: «با توجه به تحقیقات اخیر پیرامون محیط‌هایی که حیات میکروبی می‌توانند در آن‌ها دوام بیاورند، یکی از جذاب‌ترین چیز‌هایی که تیم ما کشف کرده، این است که شاید نقاطی زیست‌پذیر برای این شکل از حیات در برخی نواحی بدون هوا و نسبتاً محافظت‌شده این کره وجود داشته باشد.»

این حیات میکروبی می‌تواند در نقاطی از قطب جنوب ماه وجود داشته باشد که همواره در سایه شکاف‌ها قرار دارند. یکی از سؤالاتی که ساکسنا به‌طور خاص به‌دنبال جواب آن‌هاست، این است که آیا موجودات زنده با منشأ زمینی توانسته‌اند از سیاره ما به ماه رفته و آن‌جا زنده مانده باشند یا خیر.

ناسا در نظر دارد که در زودترین زمان، در اواخر سال ۲۰۲۵ فضانوردان خود را به سطح ماه برگرداند. اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود و اکتشافات به نتیجه برسند، انسان‌ها شاید اولین ارگانیزم‌های زنده‌ای نباشند که به این کره قدم گذاشته‌اند.

ناسا درحال‌حاضر باید تصمیم بگیرد که از بین ۱۳ نقطه‌ای که در نزدیکی قطب جنوب ماه در نظر دارد، می‌خواهد کدام نقطه را برای بررسی در مأموریت آرتمیس ۳ کاوش کند. ساکسنا پیش‌تر در کارگاهی تحقیقاتی گفته بود باید در نظر بگیریم که حیات میکروبی می‌تواند در ماه زنده باقی مانده باشد.

یکی از نظریه‌های ورود حیات میکروبی به ماه از طریق برخورد شهاب‌سنگ‌ها به زمین و انتقال موجودات زنده به ماه است. نظریه دوم می‌گوید ممکن است انسان‌ها در زمان آخرین سفر خود به ماه، میکروب‌هایی را به این کره برده باشند؛ بنابراین اگر حیات میکروبی در ماه پیدا شود، منشأ آن احتمالاً زمینی خواهد بود، اما کشف همین نکته که میکروب‌ها می‌توانند در این کره سنگی زنده بمانند بسیار جذاب خواهد بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->