الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

روز‌های رویایی ابراهیمی در مالزی

  • کد خبر: ۱۶۹۰۷۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
روز‌های رویایی ابراهیمی در مالزی
لژیونر مشهدی با درخشش در لیگ برتر فوتسال مالزی ۱۶ گله شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ مالزی، دربی شهر سلانگور میان تیم‌های «سلانگور مک» و «سلانگور تات» با حضور تماشاگران پرشور مالایی برگزار شد که در آن لژیونر ایرانی مک برابر لژیونر‌های برزیلی و ژاپنی تات درخشید و بنیان‌گذار پیروزی تیمش شد. علی ابراهیمی در این بازی یکی از سه گل سلانگور مک را با ضربه قیچی به ثمر رساند و بار‌ها برابر نتوی برزیلی و هیراتای ژاپنی خوش درخشید تا تیمش در آخرین هفته‌های لیگ مالزی با تفاضل گل کمتر نسبت به جوهور در رده دوم جدول در انتظار پلی‌آف باقی بماند.
این لژیونر ایرانی سلانگور با تک‌گلش در این بازی، شمار گل‌های زده‌اش را در صدر جدول گل‌زنان لیگ مالزی به عدد شانزده رساند. ابراهیمی که این فصل در لیگ‌برتر مالزی بازی می‌کند، سابقه بازی در تیم فوتسال فرش‌آرای مشهد را هم در کارنامه‌اش دارد.
رحمان سارانی یکی دیگر از فوتسالیست‌های مشهدی است که در لیگ‌برتر مالزی برای تیم جوهور این کشور بازی می‌کند. ابوالفضل مینویی هم سومین مشهدی شاغل در لیگ‌برتر فوتسال مالزی است. امین نصرا... زاده و رضا سپندار نیز ازجمله ایـــرانـــی‌هـــای لیگ‌برتر فوتسال مالزی هستند؛ لیگی که در سال‌های گذشته به‌واسطه زمان برگزاری آن که با لیگ‌برتر ایران تفاوت دارد، ستاره‌های زیادی از فوتسال ایران را جذب می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->