مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟
سرخط خبرها

رشد سریع کانون‌های فرسایش بادی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۹۱۳۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
رشد سریع کانون‌های فرسایش بادی در خراسان رضوی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: شمار کانون‌های فرسایش بادی از ۱۵ مورد در ۲۰ شهرستان به مساحت ۷۶۸ هزار هکتار در سال ۹۷ به ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان به مساحت ۱.۲ میلیون هکتار در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

محسن فنودی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: هشت میلیون هکتار از اراضی کل استان، اراضی ملی تحت مدیریت این اداره کل است که به تعبیر دیگر حدود ۶۹ درصد اراضی تحت مدیریت دارای اقلیم بیابانی هستند.

وی اظهار کرد: از مجموع اراضی دارای اقلیم بیابانی در استان معادل ۱.۲ میلیون هکتار را کانون‌های فرسایش بادی تشکیل می‌دهند که به تعداد ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان استان قابل تقسیم است.

این مسوول با بیان اینکه ۱۷ درصد از مساحت کل بیابان‌های ایران در این استان شرقی کشور قرار دارد، گفت: بیابان به مناطقی اطلاق می‌شود که اقلیم فراخشک و خشک با متوسط بارندگی سالانه کمتر از ۱۵۰ میلیمتر دارند و درصد پوشش گیاهی آن‌ها کمتر از ۱۰ درصد است.

مدیرکل منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه رشد کانون‌های فرسایش بادی در استان سریع است، گفت: شمار این کانون‌ها از ۱۵ مورد در ۲۰ شهرستان به مساحت ۷۶۸ هزار هکتار در سال ۹۷ به ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان به مساحت ۱.۲ میلیون هکتار در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

وی با اشاره به اقداماتی که برای مبارزه با روند بیابان زایی در استان انجام شده است، گفت: تا کنون ۵۹۲ هزارهکتار جنگل بیابانی در استان ایجاد شده است که از این حیث خراسان رضوی رتبه نخست کشور را دارد.

فنودی در خصوص اجرای طرح ترسیب کربن نیز گفت: در سنوات گذشته در شهرستان‌های بجستان و سبزوار در این زمینه بسیار خوب کار شد و در سال گذشته نیز در شهرستان خواف ۲۰۰ هکتار مطالعات ترسیب کربن انجام شده که در این راستا ایجاد یک سایت اجرای این طرح در سطح هفت روستا با مشارکت روستاییان و بسیج جوامع محلی در دست برنامه‌ریزی و اقدام است.

وی افزود: همچنین در شهرستان گناباد از محل اعتبارات سال گذشته اجرای این طرح در سطح ۲۰۰ هزار هکتار در حال اقدام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->