هنرمندانی که دل در گرو حسین (ع) دارند | روایتی از حضور اصحاب رسانه و هنر مشهد در هیئت مذهبی ماه + فیلم یک تنگ بلور در میدان مین آداب استغفار و توبه چیست؟ امام‌سجاد(ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند بازخوانی اهداف بنیادین قیام عاشورا در آینه عقل و نقل رونمایی از طرح حفظ تصویری قرآن کریم در مشهد + فیلم پژمان‌فر: باید بی‌سوادی قرآنی را در کشور برطرف کنیم پیش‌بینی تشرف بیش از ۵۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر چراغ روشن خیمه روشنی چراغ دل است طلایه دار وحدت | یادی از مرحوم آیت الله محمد کفعمی خراسانی، هم زمان با سالروز رحلتش فلسفه خلقت در تبیین سیدالشهدا (ع)
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: سامرا باید مرکز جهانی ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار باشد

  • کد خبر: ۱۶۹۳۹۲
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹
تولیت آستان قدس رضوی: سامرا باید مرکز جهانی ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار باشد
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با تولیت حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا گفت: سامرا متعلق به تمام بشریت است و به جهت ارتباط با مفاهیم و باورهای مهدویت، باید به مرکز جهانی ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی که با دعوت عتبه عباسیه به عراق سفر کرده است، شب گذشته در حاشیه تشرف به زیارت حرم امامین عسکریین(ع) در سامرا با تولیت این عتبه مقدسه دیدار و اظهار کرد: سامرا به عنوان زادگاه حجت بن الحسن امام زمان(عج) لازم بوده مورد توجه ویژه قرار بگیرد و در این شهر مقدس باید مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و میزگردها و اجتماعاتی در رابطه با ظهور و مهدویت برگزار گردد؛ به این شهر نورانی نباید تنها به عنوان یک زیارتگاه مقدس که محل تولد حضرت مهدی(عج) است، توجه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه از سامرا باید فرهنگ مهدویت و انتظار به دنیا نشر یابد، تصریح کرد: به جز اسلام در بسیاری از ادیان دیگر همچون یهود، زرتشت و مسیحیت اعتقاد به دوره آخرالزمان و انتظار منجی به عنوان یک اصل مسلّم وجود دارد، لذا باید راه را برای پیروان دیگر ادیان نیز باز کنیم و سامرا باید شهری باشد که پیام انتظار و منجی را به بشریت برساند، این شهر تنها متعلق به تشیع و جهان اسلام نیست، اینجا شهر منجی عالم بشریت و تمام انسان‌هاست.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه سامرا باید به نقطه کانونی مسئله انتظار، ظهور و مهدویت مبدل شود، این شهر را ام القرای «مهدویت و ظهور» خواند وتصریح کرد: از ویژگی‌های ممتاز سامرا تدفین دو امام معصوم(ع) است که همین امر خصوصیت و ظرفیتی منحصر به فرد به این شهر داده است.

«محمد قاسم» تولیت آستان مقدس امامین عسکریین(ع) نیز در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به حجت الاسلام و المسلمین مروی، توفیق خدمت به آستان‌های مقدس اهل‌بیت(ع) و جمیع عاشقان و دلدادگان این حضرات را نعمتی شایسته‌ی شکرگزاری دانست و خواستار تعامل و همکاری آستان قدس رضوی برای پیشبرد برنامه‌ها و تحقق چشم انداز مدنظر برای تقویت جایگاه جهانی شهر سامرا و عتبه مقدسه عسکریه شد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->