زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس بانک مرکزی: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟ خبر مهم برای متقاضیان خانه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد زمینه های مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های برق‌آبی دل‌های نگران کارگران پیمانکاری با قرارداد‌های لرزان
سرخط خبرها

اندر حکایت تغییر ساعت کاری ادارات

  • کد خبر: ۱۶۹۶۶۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
اندر حکایت تغییر ساعت کاری ادارات
این روز‌ها تغییر ساعت کاری بسیاری از افراد را مجبور کرده است قبل از ساعت ۶ صبح از خانه بیرون بیایند. سیاست گذاران امسال تصمیم گرفتند ساعت‌ها را مانند گذشته یک ساعت جلو نبرند و حالا بحث کمبود برق سبب شده است در عمل ساعت کاری کارمندان را دو ساعت عقب بیاورند.

چه زیبا مولانا نقل کرده است که روزی مردی ناشنوا قصد دیدار همسایه بیمارش را می‌کند، ازاین رو گفتگوی خودش با همسایه را از پیش آماده و برای هر سؤال جوابی آماده می‌کند. وقتی به خانه همسایه می‌رود، می‌پرسد: چطوری؟ همسایه جواب می‌دهد: بسیار بدحال. او که فکر می‌کند همسایه گفته است بهترم، می‌گوید: خداراشکر! بعد سؤال می‌پرسد: چه خوردی؟ همسایه که ناراحت شده است، می‌گوید: زهره کشنده؛ و باز جواب می‌دهد: نوش جان! و آخرش وقتی همسایه در جواب سؤال او که اسم طبیبش را پرسیده، گفته است عزرائیل، می‌گوید: قدمش مبارک است.

این روز‌ها تغییر ساعت کاری بسیاری از افراد را مجبور کرده است قبل از ساعت ۶ صبح از خانه بیرون بیایند. سیاست گذاران امسال تصمیم گرفتند ساعت‌ها را مانند گذشته یک ساعت جلو نبرند و حالا بحث کمبود برق سبب شده است در عمل ساعت کاری کارمندان را دو ساعت عقب بیاورند. این کار درحالی صورت می‌گیرد که شواهد نشان می‌دهد اجرای این طرح در همین چند روز گذشته در عمل سبب نارضایتی‌های زیادی شده و بهره وری در محیط کاری را کم کرده است. اما چرا چنین تصمیم‌هایی گرفته می‌شود؟

واقعیت این است که گاهی تصمیم‌هایی در حوزه اقتصادی گرفته می‌شود که هرچند هدف آن‌ها حل مشکلات و بهبود عملکردهاست، از آنجا که در زمان تصمیم گیری به همه اشخاص درگیر در این قوانین توجه نشده و دغدغه‌های آن‌ها شنیده نشده، سبب شده است در زمان اجرا، قانون با مشکلات زیادی روبه رو شود. حالا حکایت تغییرنکردن ساعت تابستانی و الزام کارمندان به شروع کار از ساعت ۶ صبح مانند همان داستان عیادت ناشنوا از همسایه اش شده است؛ هرچند نیت او خیر و نیکی به همسایه اش بوده، از آنجا که یک طرفه همه دیالوگ‌ها را آماده کرده، در پایان عیادت فقط سبب شده است همسایه اش بیشتر از او برنجد.

در علوم انسانی مانند جامعه شناسی و اقتصاد همواره تأکید می‌شود که سیاست گذاری بدون توجه به طرف مقابل، ولو بهترین سیاست ها، ممکن است به شکست منجر شود. ازاین رو، توصیه می‌شود سیاست گذار پیش از اجرای هر قانونی به همه جوانب و ذی نفعان توجه کند تا در زمان اجراشدنشان همراهی افکار عمومی را هم با خود داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->