حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست ویژه کمیسیون بهداشت مجلس با وزرای بهداشت و کار برای تعیین‌تکلیف بدهی تامین اجتماعی

  • کد خبر: ۱۷۰۲۱۶
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۱
نشست ویژه کمیسیون بهداشت مجلس با وزرای بهداشت و کار برای تعیین‌تکلیف بدهی تامین اجتماعی
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری بررسی بدهی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت با حضور وزاری بهداشت و کار گفت: مقرر شد بخشی از بدهی یعنی ۳ هزار میلیارد تومان تا ۵ تیرماه پرداخت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سلمان اسحاقی از نشست ویژه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان و فعالان صنعت دارو و تجهیزات پزشکی برای بررسی بدهی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت خبر داد و گفت: متاسفانه شاهد نبود هماهنگی و تعامل میان وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی هستیم در حالی که بیش از ۴۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که از مراکز درمانی خدمات دریافت می‌کنند و بدهی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت و برعکس یکی از مشکلات جدی است.

وی با یادآوری اینکه بدهی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت در روند خدمت‌گذاری دانشگاه‌های علوم پزشکی اختلال ایجاد کرده است، افزود: البته وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به هیچ وجه اجازه ندادند که آسیب‌های این بدهی به مردم آسیب وارد کند و توانستند این خلاء را به گونه‌ای پر کنند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم افزود: پس از بحث و گفتگو‌های صورت گرفته و با توافق صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد کارگروهی متشکل از سازمان برنامه و بودجه، وزارتخانه‌های بهداشت و کار و کمیسیون بهداشت تشکیل و در مورد میزان بدهی طرفین به نظر واحد برسیم، زیرا نظر واحدی میان دو وزارتخانه وجود ندارد.

اسحاقی ادامه داد: هر چند کارانه‌ها باید در زمان مناسب به پزشکان پرداخت شود تا برای آن‌ها انگیزه ایجاد کند، اما متاسفانه بدهی‌ها تاثیر زیادی در عدم پرداخت کارانه‌ها داشته است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: بر اساس اظهارات مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدهی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت حدود ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که در نشست امروز مقرر شد بخشی از بدهی یعنی ۳ هزار میلیارد تومان تا ۵ تیرماه پرداخت شود و همچنین سازمان برنامه و بودجه تا پایان تیرماه ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل ۱۰ هزار میلیارد تومانی که دولت مکلف شده بود ۳ درصد حق بیمه را پرداخت کنند را اختصاص دهد و ۵ هزار میلیارد تومان بدهی هم از طریق تهاتر پرداخت شود.

وی افزود: البته حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد که در صورتی که ۲ وزارت خانه تکلیف قانونی خود را انجام ندهند به طور قطع بر اساس هماهنگی که از قبل با رئیس مجلس انجام شده بر اساس ماده ۲۳۴ آیین داخلی مجلس متخلفان را به قوه قضائیه برای رسیدگی به جرم آن‌ها معرفی خواهیم کرد.

عضو هیات رئیسه فراکسیون مبارزه با فساد مجلس یادآور شد: مسئولان وزارت کار در نشست مطرح کردند که ما هم در حوزه بهداشت و درمان تاثیرگذار هستیم، اما از یک میلیارد یورویی که با اذن رهبر معظم انقلاب در زمان کرونا به وزارت بهداشت اختصاص یافت به ما چیزی اختصاص نیافت در حالی که بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا این اعتبار باید به وزارت بهداشت اختصاص می‌یافت و این شبهه نباید مطرح شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->