گروسی: هیچ مدرکی از تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای نداریم + ویدئو به نام نامی حیدر | پوستر جدید پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب سپاه پاسداران: موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند تعطیلی سفارت و کنسولگری‌های آمریکا در اسرائیل تا روز جمعه انزجار مردم تهران در اعتراض به یاوه گویی‌های ترامپ آتش سوزی عمدی در محوطه برج میلاد تهران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + تصویر اختلاف در تیم مشاوران ترامپ در سایه گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد عیادت محمد مخبر، رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از نمایندگان مجلس تهران از مصدومان حمله دشمن صهیونیستی آتشی که نتانیاهو روشن کرد دامان اسرائیل را گرفت | خسارت‌های فراوان جنگ به صهیونیست‌ها دستگیری جاسوسان موساد در شهرستان بهارستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) انصارالله یمن: از ایران همانند غزه حمایت می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواستار توقف جنگ ایران و اسرائیل از طریق دیپلماسی است ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران اطلاعیه شماره ۹ سپاه پاسداران: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض گستاخانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند هشدار وزارت خارجه روسیه درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران: حملات اسرائیل جهان را به سمت فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد وزیر خارجه روسیه: حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی است ‌‌دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان | کشف پهپاد از خانه تیمی مزدوران بازدید شبانه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال مسافربری جنوب پایتخت گزارش رسانه آمریکایی درباره تقلای اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ویدئو| جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: نیکبخت طعم تلخ فقر و محرومیت را چشیده و بر کار خود اشراف دارد

  • کد خبر: ۱۷۰۲۴۹
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: نیکبخت طعم تلخ فقر و محرومیت را چشیده و بر کار خود اشراف دارد
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی طعم تلخ فقر و محرومیت را چشیده و بر کار خود اشراف دارد، گفت: وی کارشناس تمام عیار حوزه کشاورزی است و می‌تواند در حوزه ماموریتی و اجرای منویات رهبری و مطالبات مردم موفق باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد عسکری در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۳۰ خردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی برنامه‌ها و صلاحیت محمدعلی نیکبخت وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، در موافقت با برنامه‌های وی گفت: کشاورزی محور توسعه و امنیت غذایی یکی از مباحث جدی جوامع بشری است؛ این بخش دارای ۴ و نیم میلیون بهره بردار است و ۲۵ درصد به اقتصاد ملی کشور کمک می‌کند و با کمترین سرمایه گذاری ۳ برابر صنعت بازدهی دارد و ۳۵ درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است، بنابراین باید کسی آن را اداره کند که تلفیقی از دانش آکادمی و اجرا داشته باشد و در حوزه‌های تحقیقاتی و پژوهشی حرفی برای گفتن داشته باشد.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس یازدهم ادامه داد: خوشبختانه آقای نیکبخت کار خود را از کشاورزی شروع کرده و در واقع با مشکلات و کمبود‌ها آشنایی دارد و کارشناس تمام عیار این حوزه است؛ ایشان فردی صالح است و از نگاه اقتصادی، سالم است و بر کار اشراف و در وزارتخانه مقبولیت دارد. ضمناً در حوزه ستادی و پایین دستی کار کرده است و طعم تلخ فقر و محرومیت را چشیده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم یادآور شد: ایشان می‌تواند در حوزه ماموریتی و اجرای منویات رهبری و مطالبات مردم موفق باشد و آشنایی کامل با بخش کشاورزی دارد و همچنین نظرات و راهکار‌های او می‌تواند گرهگشا باشد.

عسکری ادامه داد: انتظار داریم در صورت رأی اعتماد مجلس به وی، مسائل و مشکلات کشاورزی را با جدیت دنبال کند و ما از هیچ تلاشی برای کمک به وی فروگذار نخواهیم کرد، زیرا این حوزه می‌تواند در مهار تورم تاثیرگذار باشد. البته مبارزه با فساد در وزارت جهاد کشاورزی را باید در دستور کار قرار داده، زیرا فساد در این وزارتخانه نهادینه شده و ما در این مسیر همراهی لازم را خواهیم داشت.

وی بر ضرورت جلوگیری از تصمیمات خلق‌الساعه، استمهال وام کشاورزان، مدیریت آب و خاک، پرداخت مطالبات گندم کاران، سنددار شدن زمین‌های کشاورزی، اجرای احکام برنامه ششم توسعه تاکید کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->