جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هزینه تفریح از هزینه زندگی تفریق می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۱۱۱۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
هزینه تفریح از هزینه زندگی تفریق می‌شود
رسانه‌ها آمار‌هایی منتشر کردند که نشان می‌دهد سهم هزینه تفریحات از کل هزینه‌های خانوار تا چند سال پیش حدود ۳ درصد بوده است که امسال این رقم به کمتر از یک درصد رسیده است.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

رسانه‌ها آمار‌هایی منتشر کردند که نشان می‌دهد سهم هزینه تفریحات از کل هزینه‌های خانوار تا چند سال پیش حدود ۳ درصد بوده است که امسال این رقم به کمتر از یک درصد رسیده است.

البته به نظر ما همان یک درصد سهم هزینه تفریحات در سبد خانوار زیاد است و اصلا می‌شود تفریح کرد، ولی دست در جیب نکرد.

شما تاریخ را هم نگاه کنید، می‌بینید مردم حتی در سده‌های هفت و هشت هم برای تفریح نفس می‌کشیدند. به عنوان مثال سعدی علیه الرحمه می‌گوید هر نفسی که فرو می‌رود، ممد حیات است و، چون برمی آید، مفرح ذات. یعنی این نفسی که از انسان خارج می‌شود، به صورت ذاتی یک وسیله تفریحی است. تازه بابتش پول هم لازم نیست بدهید.

کلا خیلی وقت‌ها آدم پول می‌دهد و به خیال خودش فکر می‌کند که دارد تفریح می‌کند. مثلا چرا باید رفت شهربازی و سوار ترن هوایی به آن ترسناکی شد. آخر این چه کاری است که آدم پولی معادل نیم کیلو تخمه را بدهد تا او را سوار وسیله‌ای کنند که از اول تا آخرش می‌ترسد پیچ هایش دربرود و برای پیاده شدن لحظه شماری کند.

یا چرا این همه پول خرج می‌کنند که از مشهد بروند ساحل بابلسر و آنجا با شلوارک روی شن‌های ساحل بنشینند و دریای خزر را نگاه کنند. مگر نشستن با شلوارک در خانه و دیدن برنامه‌های مفرح تلویزیون چه ایرادی دارد؟ حتما باید روی گل و شن نشست؟

حتی اردیبهشت و خرداد هر سال هم یک تفریح تکان دهنده، اما رایگان داریم به اسم تکاندن درخت توت. نه تنها تفریح است، بلکه خود همان توت سرشار از ریزمغذی‌ها و ویتامین است، آن هم ویتامین‌هایی که در میوه‌های گران قیمت وجود دارد، ولی توت بدون هیچ چشمداشتی آن را به شما هدیه می‌دهد.

اگر دقت کنید، ما تفریح رایگان زیاد داریم. نگاه کردن دعوای دو نفر سر جای پارک، نگاه کردن به قیمت دیروز و امروز یک جنس و مقایسه آن ها، رفتن به مطب دکتر و محاسبه تقریبی درآمد دکتر با ضرب کردن تعداد منتظران داخل مطب در مبلغ ویزیت و بسیاری تفریحات رایگان دیگر.

خلاصه اگر آندره ژید گفته است سعی کن زیبایی در نگاهت باشد، نه آنچه که بدان می‌نگری، شما هم سعی کنید تفریح در نگاهتان باشد، نه چیزی که بابتش پول می‌دهید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->