ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

جیمز وب برای اولین‌بار یک مولکول کربن را که سازنده حیات است در فضا کشف کرد + ویدئو و عکس

  • کد خبر: ۱۷۱۵۳۹
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
جیمز وب برای اولین‌بار یک مولکول کربن را که سازنده حیات است در فضا کشف کرد  + ویدئو و عکس
تیمی از دانشمندان بین‌المللی برای اولین بار از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا برای شناسایی ترکیب جدید کربن در فضا استفاده کردند.

شهرآرانیوز - این مولکول که به عنوان «کاتیون متیل» (cat-eye-on) (CH۳+) شناخته می‌شود، بسیار با اهمیت است، زیرا به تشکیل مولکول‌های پیچیده‌تر مبتنی بر کربن کمک می‌کند. کاتیون متیل در یک منظومه ستارگان جوان با یک دیسک پیش‌سیاره‌ای به نام d۲۰۳-۵۰۶ که در فاصله ۱۳۵۰ سال نوری از ما در سحابی شکارچی قرار دارد، شناسایی شد.

اولین کشف مولکول حیاتی کربن توسط تلسکوپ جیمز وب + ویدئو و عکس

این تصاویر جیمز وب بخشی از سحابی شکارچی معروف به «نوار شکارچی» را نشان می دهد. بزرگترین تصویر (سمت چپ)، از ابزار Webb's NIRCam (دوربین مادون قرمز نزدیک) است. در سمت راست بالا، تلسکوپ با استفاده از MIRI (ابزار مادون قرمز میانی) وب روی ناحیه کوچک‌تری متمرکز شده است. در مرکز منطقه MIRI یک منظومه ستاره جوان با یک قرص پیش‌سیاره‌ای به نام d203-506 قرار دارد. در پایین سمت راست تصویر ترکیب‌شده NIRCam و MIRI از این سیستم جوان را می‌بینیم.

ترکیبات کربن پایه‌ همه حیات شناخته‌شده را تشکیل می‌دهند. به همین دلیل این ترکیبات برای دانشمندانی که دنبال درک چگونگی توسعه حیات در زمین و احیانا حیات بالقوه در نقاط دیگر جهان هستند، بسیار جالب است. مطالعه شیمی آلی (حاوی کربن) بین‌ستاره‌ای، که وب به روش‌های جدیدی در حال اکتشاف آن است، زمینه‌ای جذاب برای بسیاری از ستاره‌شناسان است.

قابلیت‌های منحصر به فرد جیمز وب، این تلسکوپ را به یک رصدخانه ایده‌آل برای جستجوی این مولکول حیاتی تبدیل کرده است. وضوح عالی جیمز وب و همچنین حساسیت بالای آن، همگی به موفقیت این تحقیقات کمک کردند.

ماری-آلین مارتین-درومل از دانشگاه پاریس-ساکلی فرانسه، یکی از اعضای تیم علمی این تحقیقات گفته است: «این کشف، حساسیت باورنکردنی وب و همچنین اهمیت مرکزی CH3+ را در شیمی بین‌ستاره‌ای تأیید می‌کند».

اولین کشف مولکول حیاتی کربن توسط تلسکوپ جیمز وب + ویدئو و عکس

اولین کشف مولکول حیاتی کربن توسط تلسکوپ جیمز وب + ویدئو و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->