آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

سفیر عربستان در آمریکا: در رابطه با اسرائیل به دنبال عادی سازی در روابط نیستم

  • کد خبر: ۱۷۱۵۵۴
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
سفیر عربستان در آمریکا: در رابطه با اسرائیل به دنبال عادی سازی در روابط نیستم
سفیر عربستان سعودی در واشنگتن در سخنانی گفت که ریاض درصدد ادغام رژیم صهیونیستی در منطقه با هدف ایجاد یک خاورمیانه یکپارچه و متحد است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از سایت صهیونیستی «i۲۴news»، ریما دختر بندر بن سلطان، سفیر عربستان در آمریکا در سخنانی در جریان جشنواره «پاسفان» در ایالت «کلرادو» در این باره گفت که امضای توافق صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطین همسو با چشم‌انداز ۲۰۳۰ کشورش است و ریاض خواستار شکوفایی فلسطین و اسرائیل به یک اندازه است.

وی افزود: عربستان سعودی بر ادغام (منطقه) با اسرائیل تمرکز دارد. مقصود ما عادی‌سازی روابط نیست، ما درباره خاورمیانه یکپارچه و متحد مانند اروپا صحبت می‌کنیم که در آن همه ما دارای حقوق حاکمیتی و کشورهای مستقل هستیم؛ اما منافع مشترک داریم، بنابراین این عادی‌سازی نیست، عادی‌سازی به این معناست که شما آنجا نشسته‌اید و من اینجا نشسته‌ام و زندگی می‌کنیم؛ اما جدا از هم، اما ادغام یعنی ما با یکدیگر همکاری می‌کنیم و منافعمان همسو است.

دختر بندر افزود: سیاست دولت نتانیاهو در قبال فلسطینی‌ها تلاش‌ها برای رسیدن به صلح در منطقه را پیچیده می‌کند.

وی همچنین رفتار دولت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را "بسیار مضر" توصیف کرد و افزود: هر راه حلی برای درگیری منجر به صلح عادلانه و محترمانه برای هر دو طرف نمی‌شود.

سفیر عربستان همچنین با اشاره به تلاش‌های پدرش بندر بن سلطان آل سعود که بیش از دو دهه تا سال ۲۰۰۵ به عنوان سفیر ریاض در واشنگتن خدمت کرده است، گفت که علاقه واضحی به پایان درگیری اسرائیل و فلسطین دارد.

وی در این باره تصریح کرد: من برای این ۲۳ سال غمگین هستم. او (پدرش) در هواپیما زندگی کرد، زندگی خود را وقف حل این وضعیت کرد. بنابراین هیچ چیز من را خوشحال‌تر از این نمی‌کند که اولین دیپلمات زن سعودی در ایالات متحده و شاهد راه حلی برای مشکل و بحران فلسطین و اسرائیل باشم، چراکه این بحرانی است که مرا از پدرم جدا کرد.

پیشتر الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که امکان زیادی برای امضای توافق عادی سازی روابط با عربستان وجود دارد.

وی گفته بود: صحبت درباره یک توافق قابل اجرا است که به دنبال آن نیز توافق‌هایی با کشورهای دیگر صورت خواهد گرفت. مذاکراتی درباره این موضوع از طریق چندین کانال به ویژه از طریق آمریکا وجود دارد. صحبت درباره یک توافق ویژه  است که بخشی از توافق‌های ابراهیم خواهد بود و شامل کشورهای اضافی غیر از عربستان نیز خواهد بود. فرصتی برای عادی سازی روابط با این کشورها تا مارس ۲۰۲۴ وجود دارد چرا که بعد از آن مقامات سیاسی آمریکا تلاش خود را بر انتخابات ریاست جمهوری متمرکز خواهند کرد.

این درحالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که بهتر است پرونده عادی سازی روابط با عربستان محرمانه بماند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->