نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد
سرخط خبرها

عدم تخصیص اعتبارات به هیات ورزش‌های دانش‌آموزی آسیب نمی‌زند

  • کد خبر: ۱۷۱۸۰۰
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۵
عدم تخصیص اعتبارات به هیات ورزش‌های دانش‌آموزی آسیب نمی‌زند
رئیس هیات ورزش‌های دانش‌آموزی خراسان رضوی گفت: فعالیت‌های هیات دانش‌آموزی مجزا است و این هیات مستقل عمل می‌کند. ما در حوزه صدور مجوز‌ها و اختصاص اعتبار ارتباطی به اداره کل ورزش و جوانان نداریم لذا عدم تخصیص اعتبارات به ما آسیب نمی‌زند.

حسن محمدزاده در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص فعالیت‌های این هیأت برای تعطیلات دانش‌آموزان، اظهار کرد: در ادامه مسابقاتی که در فصل زمستان و در اردیبهشت‌ماه برگزار شد مسابقات مقطع ابتدایی نیز در رشته‌های توپی، انفرادی و ژیمناستیک و رشته‌هایی که آموزشگاهی هستند از ابتدای تعطیلی مدارس در حال برگزاری است.

وی از اعزام نمایندگان خراسان به مسابقات کشوری در مرداد و شهریورماه خبر داد و گفت: تابستان امسال میزبان مسابقات دانش‌آموزی نیستیم، اما مسابقات فرهنگیان آقا در سه رشته بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون به میزبانی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات ورزش‌های دانش‌آموزی خراسان رضوی وضعیت فعلی ورزش دانش‌آموزی را در استان مطلوب ارزیابی و بیان کرد: در سال جاری شرایط بهتری نسبت به سال گذشته حاکم است چرا که طی سال گذشته مسابقات و آمادگی جسمانی دانش‌آموزان ما به دلیل شیوع ویروس کرونا کاهش یافت، اما پس از آن به دلیل استمرار برگزاری مسابقات خوشبختانه شاهد تغییرات مثبتی هستیم.

محمدزاده ادامه داد: در پی برگزاری مسابقات کانو‌ن‌های ورزشی فعال شدند و مسابقات در مدارس در چهار سطح از مدرسه تا سطح کشور برگزار می‌شود. با وجود مسابقات پیاپی شرایط دانش‌آموزان بهتر از سال گذشته است.
وی در خصوص چاقی مفرط دانش‌آموزان بیان کرد: خوشبختانه با این معضل مواجه نشده‌ایم که مانعی برای دانش‌آموزان یا فعالیت‌هایشان ایجاد کند.

رئیس هیات ورزش‌های دانش‌آموزی عدم تخصیص اعتبارات را بدون آسیب به این هیات برشمرد و بیان کرد: فعالیت‌های هیات دانش‌آموزی مجزا است و این هیات مستقل عمل می‌کند. ما در حوزه صدور مجوز‌ها و اختصاص اعتبار ارتباطی به اداره کل ورزش و جوانان نداریم لذا عدم تخصیص اعتبارات به ما آسیب نمی‌زند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->