رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

جزئیات جدید از ماجرای بازرسی پلیس آلبانی از اردوگاه منافقین منتشر شد + تصاویر

  • کد خبر: ۱۷۱۸۱۶
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
جزئیات جدید از ماجرای بازرسی پلیس آلبانی از اردوگاه منافقین منتشر شد + تصاویر
منافقین ضمن تشکیل زنجیره انسانی به دور برخی ساختمان‌ها، متوسل به خشونت می‌شوند و ۱۵ نفر از اعضای پلیس صدمه می‌بینند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه، پلیس آلبانی به پادگان گروهک منافقین در شهر دوروس این کشور موسوم به «اشرف ۳» حمله کرد.

شروع این درگیری از آنجا بود که پلیس ضدتروریسم آلبانی، ۶ نفر از کادر‌های سیاسی گروهک را فرا می‌خواند و به آن‌ها ابلاغ می‌کند که قصد دارد برای سرکشی و بازدید به مقر آن‌ها که یک اردوگاه بزرگ با دیوار‌های بلند و حفاظت شده است به آنجا رفته و خواهان بازرسی از اردوگاه می‌شود.

این در حالیست که منافقین برای فریب رسانه‌ها و مردم آلبانی هر چند وقت، یک هیئت از آنان را به داخل پادگان می‌آورند و اماکنی نظیر سالن غذاخوری، آشپزخانه، استودیو داخلی و... را به آنان نشان می‌دهند.

در ابتدا ۶ نفر از اعضای کادر سیاسی با پلیس صحبت کرده و مامورین را به اماکن همیشگی راهنمایی می‌کنند،  اما پلیس که از قبل اطلاعاتی درباره برخی اماکن دیگر نظیر محل یگان سایبری این گروهک داشت، خواهان بازدید از آنجا می‌شود که منافقین با این درخواست پلیس مخالفت می‌کنند.

بعد از دو ساعت مذاکره، صبر پلیس تمام می‌شود و تصمیم میگیرد بر اساس حکم قضایی دادگاه به ساختمان سایبری ورود کند.

پس از انتقال منافقین از عراق به آلبانی و دور شدن از مرز‌های ایران و البته بالا رفتن میانگین سنی اعضای این گروهک، امکان اعزام تیم‌های ترور به داخل کشور برای آن‌ها نزدیک به صفر شده و برای همین، بیشترین توان خود را برروی عملیات سایبری و حضور پررنگ در فضای مجازی گذاشته‌اند.

جزئیات جدید از ماجرای بازرسی پلیس آلبانی از اردوگاه منافقین منتشر شد + عکس

در پی این مخالفت، منافقین ضمن تشکیل زنجیره انسانی به دور برخی ساختمان ها، متوسل به خشونت می‌شوند و ۱۵ نفر از اعضای پلیس صدمه می‌بینند.

متعاقب آن، پلیس ضدتروریسم آلبانی، ظرفیت ۱۰۰۰ نفر از ماموران خود را که پادگان اشرف را در این زمان محاصره کرده بودند، فرا می‌خواند و با اسپری فلفل راه خود را از میان دیوار انسانی منافقین باز می‌کنند.

در این درگیری به ۱۵۰ خودروی پلیس حاضر در اردوگاه اشرف، آسیب رسیده، اما پلیس نهایتاً موفق می‌شود وارد محل یگان سایبری شده و بسیاری از تجهیزات آنجا ازجمله کامپیوتر‌ها و سرور‌های اصلی را با خود ببرد.

گروهک منافقین در سال‌های اخیر با کمک یکی از دولت‌های حامی خود، پیشرفته‌ترین سرور‌ها را در یگان سایبری به کار گرفته است.

بر اساس منابع آگاه، در این سرور‌ها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذی‌های منافقین در داخل ایران وجود دارد و هم اکنون این سرور‌ها در حال بازیابی اطلاعات و پردازش هستند.

جزئیات جدید از ماجرای بازرسی پلیس آلبانی از اردوگاه منافقین منتشر شد + عکس

بنا بر این گزارش، در جریان حمله پلیس به اشرف ۳، مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین نیز در این محل حضور داشته که در یکی از ساختمان‌ها مخفی شده، ولی از ترس استرداد به ایران، به فرانسه منتقل می‌شود.

گفته می‌شود، به دلیل تشکیل زنجیره انسانی ۳۰۰ نفره به دور برخی ساختمان‌های این اردوگاه، پلیس آلبانی موفق به ورود به برخی ساختمان‌ها نشده است و آن‌ها در حال بررسی چگونگی بازرسی آن ساختمان‌ها با کمترین هزینه هستند.

در جریان این حمله، یکی از اعضای باسابقه این گروهک به نام «عبدالوهاب فرجی» با نام مستعار «علی مستشاری» کشته شده، ۷۰ نفر بازداشت، و ۱۰ نفر زخمی شدند که حال برخی از آن‌ها وخیم است.

عبدالوهاب فرجی ازجمله فرماندهان و عوامل اصلی بسیاری از عملیات‌های ترور در داخل کشور در دهه ۶۰ ازجمله ترور شهید حسن آیت بوده است.

جزئیات جدید از ماجرای بازرسی پلیس آلبانی از اردوگاه منافقین منتشر شد + عکس

دکتر حسن آیت نماینده تهران در اولین دور مجلس شورای اسلامی و از اعضای مرکزی حزب جمهوری، روز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ در حیاط منزلش هدف رگبار گلوله تروریست‌های منافقین قرار گرفت و به شهادت رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->