به گزارش شهرآرانیوز، این هفتنفر بخشی از تیمی ۵۶ نفره هستند که تلآویو آنها را از راه دور هدایت میکرده است. این افراد از کانالهای مختلف و با استفاده از تلفنهای همراه از پیش پرداخت شده، با هم ارتباط برقرار میکردند.
این روزنامه همچنین مدعی است که هر هفت نفر بازداشت شده به همکاری با سرویس اطلاعاتی اسرائیل اعتراف کردهاند، با این حال هویت هیچکدام از آنها تا کنون فاش نشده است.
گفته میشود باقی مظنونین این پرونده نیز شهروندان عرب اسرائیلی، ترکیهای و سوری هستند و هنوز سرنوشتشان در هالهای از ابهام است.
بنابر این گزارش، عوامل این حلقه با استفاده از تکنینکهای پیچیده جاسوسی از جمله ارسال لینکهای حاوی ویروس که پس از کلیک روی آنها تلفن همراه آلوده میشود، به جمعآوری اطلاعات میپرداختند.
برخی از این لینکها حاوی اخبار جعلی بود که این شبکه جاسوسی عموما به زبان عربی آنها را تدارک دیده بود.
این روزنامه ترکیهای همچنین اعلام کرد که اعضای عربزبان حلقه مزبور، برای گردآوری و جمعبندی اطلاعات به دست آمده و انتخاب اهداف آینده، به لبنان و سوریه اعزام میشدند. یکی از این اهداف ساختمانی در بیروت بود که مقامات ارشد گروه حزبالله در آن سکونت داشتند.
بر اساس این گزارش، دهها نفر از عوامل این گروه نیز با هدف فراگیری فنون جاسوسی همچون گریز از عملیات ضدجاسوسی و نصب وسایل جاسوسی روی وسایل نقلیه، به یکی از ساختمانهای موساد در تایلند سفر کردهاند.
این افراد پیشتر در ترکیه مستقر بودند، اما بر اساس این گزارش برای انجام عملیات ویژهای نیاز به فراگیری فنون بیشتری داشتند.
در سالهای گذشته ترکیه بارها مدعی شده که حلقههای جاسوسی موساد را کشف کرده است. در ماه مه گذشته نیز آنکارا از بازداشت یازده نفر به ظن جاسوسی از اهداف ایرانی برای اسرائیل خبر داد.
منبع: یورونیوز