عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن بست در مذاکرات دوحه خبردادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴ شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آب‌های سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند
سرخط خبرها

جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۰۸۰۲
  • ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات
با توجه به گرایش مقاومتی شبکه المیادین و نقش و حضور موثر این شبکه در جبهه رویارویی با صهیونیست‌ها، تکاپوی موساد برای نفوذ در آن امری کاملا بدیهی به نظر می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیثم مزاحم، کارشناس جنبش‌های اسلامی بویژه حزب الله، جهاد اسلامی و حماس که با شبکه المیادین همکاری می‌کرد شانزدهم ماه مه میلادی توسط ماموران یکی از سازمان‌های امنیتی لبنان بازداشت شد و به‌گفته منابع امنیتی و مطبوعاتی پس از دو هفته بازجویی همکاری او با سازمان جاسوسی موساد تایید شده است.

جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات

بگفته این منابع هیثم مزاحم، دارای دکترای فلسفه و سابقه همکاری با مراکز متعدد پژوهش‌های راهبردی در لبنان، امارات و برخی کشور‌های اروپایی، اعتراف کرده یکی از همین مراکز در کشور هلند پوشش سازمان جاسوسی موساد بوده است.

به نوشته خبرگزاری صدا و سیما، همکاری هیثم مزاحم با موساد با آشنایی او با یک پژوهشگر زن هلندی فلسطینی تبار شروع میشود و طی پنج سال این ارتباط کاری بسرعت تقویت می‌شود، اما نکته قابل توجه آن است که مامور موساد از او میخواهد درباره ساختار عقیدتی، فکری و تشکیلاتی حزب الله لبنان و حماس و جهاد اسلامی فلسطین تحقیقات دقیق انجام دهد و اختلافات مبانی فکری و عقیدتی این گروه‌ها را مورد بررسی قرار داده و در سایت اینترنتی شبکه المیادین منتشر کند و مزاحم در مرحله بعد مقالاتی از همین مامور موساد و دیگران را هم در همین سایت منتشر می‌کند که البته شبکه المیادین بعد از بازداشت و کشف جاسوسی مزاحم تمام این مطالب را از سایت خود حذف کرد.

هیثم مزاحم در دهه نود میلادی تلاش کرده مقاله‌ای را در نشریات تخصصی درباره ساختار تشکیلاتی حزب الله منتشر کند که همین امر موجب شد حزب الله از همان زمان مانع از همکاری این پژوهشگر با نهاد‌های تحقیقاتی و علمی وابسته به حزب الله شود.

براساس گزارش صدا و سیما، هنوز اطلاعات کامل درباره هیثم مزاحم از سوی مراجع امنیتی یا قضایی لبنان منتشر نشده است از جمله اینکه آیا ارتباط او با شبکه المیادین به درخواست موساد بوده است یا خیر.

در ۱۸ ماه گذشته ۳۲۰ مظنون به جاسوسی برای موساد در لبنان بازداشت شده اند و تعدادی نیز پیش از بازداشت توانسته اند این کشور را ترک کنند.  

با توجه به گرایش مقاومتی آشکار شبکه المیادین و نقش و حضور موثر این شبکه فعال در جبهه رویارویی با صهیونیست‌ها تکاپوی موساد برای نفوذ در آن امری کاملا بدیهی به نظر می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->