نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۰۸۰۲
  • ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات
با توجه به گرایش مقاومتی شبکه المیادین و نقش و حضور موثر این شبکه در جبهه رویارویی با صهیونیست‌ها، تکاپوی موساد برای نفوذ در آن امری کاملا بدیهی به نظر می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیثم مزاحم، کارشناس جنبش‌های اسلامی بویژه حزب الله، جهاد اسلامی و حماس که با شبکه المیادین همکاری می‌کرد شانزدهم ماه مه میلادی توسط ماموران یکی از سازمان‌های امنیتی لبنان بازداشت شد و به‌گفته منابع امنیتی و مطبوعاتی پس از دو هفته بازجویی همکاری او با سازمان جاسوسی موساد تایید شده است.

جاسوس موساد در شبکه المیادین بازداشت شد+ عکس و جزئیات

بگفته این منابع هیثم مزاحم، دارای دکترای فلسفه و سابقه همکاری با مراکز متعدد پژوهش‌های راهبردی در لبنان، امارات و برخی کشور‌های اروپایی، اعتراف کرده یکی از همین مراکز در کشور هلند پوشش سازمان جاسوسی موساد بوده است.

به نوشته خبرگزاری صدا و سیما، همکاری هیثم مزاحم با موساد با آشنایی او با یک پژوهشگر زن هلندی فلسطینی تبار شروع میشود و طی پنج سال این ارتباط کاری بسرعت تقویت می‌شود، اما نکته قابل توجه آن است که مامور موساد از او میخواهد درباره ساختار عقیدتی، فکری و تشکیلاتی حزب الله لبنان و حماس و جهاد اسلامی فلسطین تحقیقات دقیق انجام دهد و اختلافات مبانی فکری و عقیدتی این گروه‌ها را مورد بررسی قرار داده و در سایت اینترنتی شبکه المیادین منتشر کند و مزاحم در مرحله بعد مقالاتی از همین مامور موساد و دیگران را هم در همین سایت منتشر می‌کند که البته شبکه المیادین بعد از بازداشت و کشف جاسوسی مزاحم تمام این مطالب را از سایت خود حذف کرد.

هیثم مزاحم در دهه نود میلادی تلاش کرده مقاله‌ای را در نشریات تخصصی درباره ساختار تشکیلاتی حزب الله منتشر کند که همین امر موجب شد حزب الله از همان زمان مانع از همکاری این پژوهشگر با نهاد‌های تحقیقاتی و علمی وابسته به حزب الله شود.

براساس گزارش صدا و سیما، هنوز اطلاعات کامل درباره هیثم مزاحم از سوی مراجع امنیتی یا قضایی لبنان منتشر نشده است از جمله اینکه آیا ارتباط او با شبکه المیادین به درخواست موساد بوده است یا خیر.

در ۱۸ ماه گذشته ۳۲۰ مظنون به جاسوسی برای موساد در لبنان بازداشت شده اند و تعدادی نیز پیش از بازداشت توانسته اند این کشور را ترک کنند.  

با توجه به گرایش مقاومتی آشکار شبکه المیادین و نقش و حضور موثر این شبکه فعال در جبهه رویارویی با صهیونیست‌ها تکاپوی موساد برای نفوذ در آن امری کاملا بدیهی به نظر می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->