فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

غدیر؛ روشن‌ترین نقطه تاریخ

  • کد خبر: ۱۷۲۷۶۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
غدیر؛ روشن‌ترین نقطه تاریخ
غدیر بهانه‌ای برای شادی است، بهانه‌ای برای دورشدن از روزمرگی و فکرکردن به مردی که نامش زیباترین نام جهان است، فاتح خیبر است، همسر دردانه رسول خداست و پدر جوانان اهل بهشت. چه بهانه‌ای بهتر از علی (ع) برای شادبودن؟

همیشه وقتی عید قربان از راه می‌رسد، نوید آمدن عید غدیر را هم می‌دهد؛ عیدی عزیز که بهانه اش علی (ع) است. علی (ع) مظهر جود، سخاوت و مهربانی است. غدیر روشن‌ترین نقطه تاریخ است، همان جا که آدم باید دلش را از رسیدنش شاد کند، بخندد، جشن بگیرد و برای شادی دیگران تلاش کند.

غدیر بهانه‌ای برای شادی است، بهانه‌ای برای دورشدن از روزمرگی و فکرکردن به مردی که نامش زیباترین نام جهان است، فاتح خیبر است، همسر دردانه رسول خداست و پدر جوانان اهل بهشت. چه بهانه‌ای بهتر از علی (ع) برای شادبودن؟

در خانه ما عید غدیر همیشه زودتر از تقویم از راه می‌رسد و مادر خانه را برای میزبانی از میهمانانی که برای عیددیدنی می‌آیند، مهیا می‌کند.

در واقع ما هر سال دوبار خانه‌تکانی داریم؛ یک بار برای آمدن سال نو و یک بار برای میزبانی از عید غدیر. هرچه به عید نزدیک‌تر می‌شویم، رنگ‌های خانه بیشتر می‌شود، ریسه‌های رنگی روی دیوار جا خوش می‌کنند، پارچه‌ای که مادر از نجف خریده و منقش به اسم مولاست، جای هرساله اش می‌نشیند و پولک دوزی‌های قدیمی هم مثل هرسال در نقاط مختلف خانه نصب می‌شوند.

آخرین کار هم نصب پرچمی سبزرنگ روی در ورودی خانه است؛ ساتنی سبز که از دور نمایان است و دیدنش به معنای آمدن عید غدیر است. من در کنار همه وظایفی که در روز عید دارم، باید اسکناس نو هم برای مادر پیدا کنم، حتی شده از زیر سنگ. پیداکردن اسکناس نو چند روز مانده به عید کاری سخت است، اما اطراف بانک ملی در خیابان ارگ پر می‌شود از بسته‌های هزاری، ۲ هزاری و....

سال هاست که در خانه ما جشن عید غدیر برگزار می‌شود و همسایه‌ها برای دیدن عید پیش مادر و بی بی جان می‌آیند. انگار غدیر بهانه‌ای است که دوستی‌ها در آن پررنگ می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->