ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجوی افغانستانی را نجات داد

  • کد خبر: ۱۷۲۸۷۸
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجوی افغانستانی را نجات داد
گشت ساحلی ترکیه ‌ده‌ها پناهجوی افغان را که در دریای اژه در خطر مرگ قرار داشتند، نجات داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌ها روز دوشنبه از اقدام گشت ساحلی ترکیه در نجات جان شماری پناهجو در «دریای اژه» خبر داد.

به گزارش منابع خبری، گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجو را در دریای اژه و در سواحل «آیواجیک» در شمال غربی ترکیه از خطر مرگ نجات داد. گشت ساحلی ترکیه مدعی شده که این پناهجویان افغان با قایق‌های لاستیکی توسط یونان به آب‌های سرزمینی ترکیه رانده شدند.

جدید‌ترین گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سال گذشته به دلیل جنگ، وضعیت اقلیمی و بحران های انسانی آواره شده‌اند. گزارش روند جهانی آوارگی اجباری سال ۲۰۲۲ که چهارشنبه توسط سازمان پناهندگان سازمان ملل منتشر شد، نشان داد که شمار آوارگان  ۱۹.۱ میلیون نفر نسبت به سال قبل افزایش یافته وجنگ اوکراین نیز یکی از عوامل این حادثه بوده است.

این گزارش بر افزایش خروج شهروندان افغانستان و برخی کشورهای واقع در آمریکای لاتین حکایت دارد. در این گزارش آمده است که بسیاری از فقیرترین کشورهای جهان به دلیل موقعیت جغرافیایی مجبور به انجام نقش‌های بشردوستانه شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این عملیات نجات در ۲ نوبت انجام شد و دفعه نخست ۳۷ نفر نجات یافتند. دفعه دوم نیز ۴۷ پناهجوی دیگر نجات پیدا کردند. این افراد به اداره مهاجرت ترکیه نتقال یافتند.

ترکیه گذرگاه مهم برای پناهجویان و مهاجران غیرقانونی است که در سودای  زندگی بهتر به اروپا می‌روند.کشورهای شمال آفریقا مانندمغرب، تونس، الجزایر، لیبی و موریتانی نیز سال‌ها شاهد تلاش‌های مهاجران عمدتا از کشورهای جنوب صحرای آفریقا برای رسیدن به اروپا هستند. در حالیکه برخی از مهاجران موفق می‌شوند به مقصد برسند، برخی دیگر اغلب در طول سفر جان خود را  از دست می‌دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->