استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

دستگیری قاتلان یک بسیجی پیش از ورود به ترکیه + جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۳۴۲۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
دستگیری قاتلان یک بسیجی پیش از ورود به ترکیه + جزئیات
قاتلان بسیجی شهید سجاد امیری که در حال فرار از کشور بودند پیش از ورود به ترکیه در یکی از مرزهای آذربایجان غربی دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته طی عملیات پیچیده امنیتی بعد از دستگیری برادرِ دانیال کاظم‌زاده و اعتراف او به حضور برادرش در یکی از روستا‌های آذربایجان غربی، پاسداران گمنام سازمان اطلاعات سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه سریعاً به محل اعزام و از طریق رصد اطلاعاتی و سایبری، متوجه اقدام قاتلین شهید سجاد امیری برای خروج از مرز ایران به سمت ترکیه می‌شوند.

در نهایت با تلاش‌های شبانه‌روزی و با هماهنگی سازمان اطلاعات سپاه آذربایجان غربی طی یک عملیات پیچیده و فوری در لحظه خروج از مرز این اشرار ضدانقلاب دستگیر شدند.

این دو متهم در مرز سرو (SERO) در ارومیه بازداشت شده‌اند.

۲۱ خرداد ماه در پی درگیری رزمندگان سپاه کرمانشاه با اشرار مسلح در یکی از شهرک‌های حاشیه شهر، یکی از بسیجیان حافظ امنیت به‌نام سجاد امیری به شهادت رسید.

براساس این گزارش، "دانیال کاظم‌زاده و ساجده سلیمانی" پس از تیراندازی به سمت شهید سجاد امیری از محل متواری شده‌اند.

فرد مهاجم یکی از اشرار مسلح و برهم زنندگان نظم و امنیت بود که به دلیل جرائم قبلی محکوم به حبس بوده که پس از اتمام مرخصی از مراجعت به زندان خودداری و در یکی از محلات حاشیه‌ای شهر کرمانشاه مستقر می‌شود.

این اشرار مسلح به سلاح کلت کمری و نارنجک و... بوده‌اند.

دستگیری قاتلان یک بسیجی پیش از ورود به ترکیه + جزئیات

شهید سجاد امیری در تصویر زیر

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->