تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

دانشمندان راه‌حلی طبیعی برای مشکلات آلودگی هوای جهان کشف کردند: قارچ‌ها!

  • کد خبر: ۱۷۳۵۶۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
دانشمندان راه‌حلی طبیعی برای مشکلات آلودگی هوای جهان کشف کردند: قارچ‌ها!
محققانی که در حال مطالعه یک نوع قوی از قارچ هستند دریافتند که این نوع قارچ‌ها حدود ۳۶ درصد از آلودگی هوای سالانه جهان را در زیرزمین ذخیره می‌کنند.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - دانشگاه شفیلد انگلستان گزارشی درباره این قارچ منتشر کرده که در آن یک رابطه ارگانیسم کارآمد با خاک، گیاهان و هوایی که ما تنفس می‌کنیم توصیف شده است. این بخشی از چیزی است که می‌تواند یک‌راه حل نادیده‌گرفته‌شده برای مشکلات آلودگی هوا در جهان باشد.

در هر قاره قارچ‌های میکوریز در شبکه‌های وسیع زیرزمینی زندگی می‌کنند. همزیستی قارچ‌ریشه یا میکوریزا به معنی هم‌زیستی سازنده بین یک قارچ و ریشه‌های یک گیاه است. گیاهان آلودگی هوا را به قند تبدیل می‌کنند. قارچ‌ها که با ریشه‌های گیاهان در هم تنیده شده‌اند، از قند‌ها تغذیه می‌کنند. براساس توصیف شفیلد از این رابطه، آن‌ها به نوبه خود، مواد مغذی موردنیاز گیاهان را برای زنده‌ماندن فراهم می‌کنند.

انسان‌ها به ندرت از این فلسفه دادن و گرفتن حمایت می‌کنند. اما محققان اکنون فهمیده‌اند که این رابطه منحصربه فرد زیرزمینی چقدر گسترده و قدیمی شده است.

طبق گزارش The Hill، یک شبکه غول‌پیکر قارچ در میشیگان ۹۱ هکتار را در برمی‌گیرد. این گزارش همچنین اشاره می‌کند که این بانک‌های کربنی قارچ‌ها، سالانه ۱۳ گیگاتن آلودگی هوا را در زیرزمین ذخیره می‌کنند. این تقریباً مساوی با همان گاز‌های آلوده‌کننده‌ای است که چین در هر سال به سیاره زمین می‌دهد.

پروفسور شفیلد در این تحقیق گفته است: «قارچ‌های میکوریزا نقطه‌ای کور در مدل‌سازی کربن، حفاظت و بازسازی هستند. اعدادی که ما کشف کرده‌ایم شگفت‌انگیز هستند، و وقتی به راه‌حل‌هایی برای آب و هوا فکر می‌کنیم، باید به این فکر کنیم که چطور می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم.»

با این حال، فعالیت بالای زمین می‌تواند هماهنگی زیر زمین را مختل کند. کارشناسان با استناد به هشدار سازمان ملل مبنی بر اینکه ۹۰ درصد خاک‌ها تا سال ۲۰۵۰ ممکن است «تخریب شوند» می‌گویند کشاورزی و سایر فعالیت‌های انسانی در حال «تخریب» اکوسیستم خاک هستند.

آن‌ها از رهبران جهان می‌خواهند که حفاظت از خاک را آغاز کنند تا این فرآیند قدیمی تمیزکردن هوا حفظ شود. به گفته این تحقیق، حفاظت از خاک یکی از راه‌هایی است که انسان می‌تواند فرآیند همزیستی طولانی‌مدت قارچ‌ها و گیاهان را بازگرداند.

با مختل‌کردن سیستم‌های باستانی حمایت از حیات خاک، تلاش‌هایمان برای محدودکردن گرمایش جهانی کم می‌شود و اکوسیستم‌هایی را که به آن‌ها وابسته هستیم را خراب می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->