جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

سه بازیکن جدید با شرایط متفاوت در پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۷۳۶۰۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
  • ۱
سه بازیکن جدید با شرایط متفاوت در پرسپولیس
سرمربی پرسپولیس همچنان سه بازیکن جدید دیگر برای تیمش مدنظر دارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه لیست بزرگسالان پرسپولیس پر شده است، اما این دلیل نمی‌شود که یحیی گل محمدی قید جذب بازیکن جدید را بزند. در این مورد با خبر شدیم که یحیی همچنان در خط دروازه، خط هافبک و حمله دنبال بازیکن جدید است.

برای خط دروازه او محمدرضا خالدآبادی را در نظر دارد. دروازه بان هوادار که، چون زیر ۲۳ سال سن دارد می‌تواند به لیست پرسپولیس راه یابد. هر چند بعید است باشگاه هوادار راضی باشد به راحتی او را از دست بدهد.

در دو پست دیگر سعید عزت اللهی و یک مهاجم خارجی مدنظر یحیی هستند. اگر سعید پرسپولیسی شود که یکی باید از لیست این تیم خارج شود، اما اگر این انتقال انجام نگیرد آن وقت یحیی دو بازیکن خارجی را به صورت قرضی به تیمش خواهد آورد. حتی اگر خالد آبادی هم انتقالش نهایی نشود باز یحیی برای پست دروازه هم به سراغ گزینه خارجی خواهد رفت تا بازیکنی قرضی به لیستش اضافه کند.

طبق قانون هر باشگاه لیگ برتری می‌تواند ۶ بازیکن قرضی  به خدمت بگیرد که شامل لیست بزرگسالان نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۵
0
0
همچی چیزی نیست ۶تا بازیکن قرضی بگیره فقط بازیکن هایی بصورت قرضی به تیم دیگه ای بده جز لیست حصاب نمیشن قبلا بازیکنی بصورت قرضی از تیمی جدا میشد ولی اسمش جز لیست باشگه مبدا بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->