چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: ۵ هزار واحد صنعتی، تولیدی و اقتصادی راکد احیا شد

  • کد خبر: ۱۷۴۶۷۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
رئیسی: ۵ هزار واحد صنعتی، تولیدی و اقتصادی راکد احیا شد
رئیس جمهور از احیای ۵ هزار واحد صنعتی، تولیدی و اقتصادی راکد خبر داد و گفت: احیای واحد‌های راکد صنعتی در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم احیای کارخانه قند یاسوج که پس از حدود یک دهه تعطیلی و به نمایندگی از ۴۴ واحد صنعتی به مدار تولید برگشت عصر امروز با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور برگزار شد.

رئیس جمهور در این مراسم با بیان اینکه احیای واحد‌های راکد صنعتی در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: ۵ هزار واحد صنعتی، تولیدی و اقتصادی راکد احیا شد. باقی واحد‌هایی که در دهه گذشته تعطیل یا نیمه‌تعطیل شده‌اند نیز باید احیا شوند.

وی با بیان اینکه امروز در افتتاح پروژه‌های نیمه‌تمام این استان جلوه ما می‌توانیم را به عینه دیدیم، افزود: دشمن خواست، اما نتوانست، اما ما خوا‌ستیم و توانستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه مشکل اشتغال را با احیای واحد‌های راکد برطرف خواهیم کرد، ادامه داد: با احیای کارخانه قند یاسوج ۸۰۰ شغل جدید احیا شد و قطعا ظرفیت اشتغال بیشتر خواهد شد. این موضوع به همت همگان نیاز دارد.

رئیسی با بیان اینکه نمی‌توانیم ثروت ملی را بدون فعالیت رها کنیم، تصریح کرد: اکثر واحد‌های راکد در جلوی چشم مردم قرار دارد که با احیای آن‌ها امیدآفرینی می‌شود.

وی رشد تولید را ماموریت همه ایرانی‌ها دانست و تاکید کرد: این کار شدنی است، چون کشورمان ظرفیت، ثروت، نیروی کارآمد و علم بالایی دارد و نمی‌شود، نمی‌توانیم و ... جایی در ایران اسلامی ندارد و با عنایت خداوند متعال گشایش‌های بسیاری قطعا در کشورخواهیم داشت. کشور ما مردان و زنان مصمم دارد، کشور ما دارای ثروت‌ها و مزیت‌های بسیاری است که این کار در آن کاملاً امکان‌پذیر است.

وی با بیان اینکه روزی که به کارخانه آمدم حال کارگران گرفته بود و چهره درهمی داشتند و مایوس شده بودند و امیدی به آینده نداشتند، اما امروز خدا را شاکرم که با عنایت خدا و دستان توانای شما به چرخه بازگشت، تاکید کرد: امروز کارگران و خانواده‌های آن‌ها امید به آینده دارند و مصمم به ادامه فعالیت کارخانه هستند، لطف خدا و دستان توانای شما کارخانه را راه اندازی کرد که از همت ستاد اجرایی، نماینده، ولی فقیه و استاندار قدردانی می‌کنم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->