تداوم لغو پروازهای خطوط هوایی آلمان به مقصد تل‌آویو تا پایان ۲۰۲۴ واکنش دفتر رئیس‌جمهور به سانسور تصاویر دیدار پزشکیان با استاد موحد در رسانه ملی متهم شدن دو نفر از مشاوران نتانیاهو به درز اطلاعات امنیتی هیچ خانه‌ای در غزه دیگر قابل سکونت نیست تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۴۵ نفر رسید پرونده ترور شهید سلیمانی از طریق مراجع حقوقی و قضایی دنبال می‌شود واکنش سفیر ایران در سازمان ملل در پی انتشار خبر دیدارش با ایلان ماسک استاندار خراسان رضوی: مهم‌ترین مؤلفه پروژه انسداد مرزی در شمال شرق کشور، ایجاد امنیت پایدار در مرز‌هاست بازدید گروسی از سایت‌های فردو و نطنز (۲۵ آبان ۱۴۰۳) دیدار پزشکیان و وزیر فرهنگ با محمدعلی موحد (۲۵ آبان ۱۴۰۳) ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند آیت‌الله علم‌الهدی: تهاجم فرهنگی، آخرین راهبرد استکبار جهانی برای براندازی اسلام است| مردم میدان‌دار مقابله با بدحجابی باشند لاریجانی در لبنان: پیام سفر من حمایت از مقاومت و لبنان است + فیلم هلاکت و دستگیری ۶۹ عنصر تروریستی در جنوب‌شرق از ابتدای رزمایش شهدای امنیت (۲۵ آبان ۱۴۰۳) علی لاریجانی وارد لبنان شد (۲۵ آبان ۱۴۰۳) وزارت خارجه آمریکا به سفر گروسی به ایران واکنش نشان داد یکی از بسیجیان طرح امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید (۲۵ آبان ۱۴۰۳) علی لاریجانی از سوریه عازم لبنان می‌شود حمله صهیونیست‌ها به صف کمک‌های انسان دوستانه در غزه ده‌ها شهید برجای گذاشت (۲۵ آبان ۱۴۰۳) حملات جدید رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت (۲۵ آبان ۱۴۰۳) محل سکونت نتانیاهو بار دیگر هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۴ آبان ۱۴۰۳) در حمله رژیم صهیونیستی به یک مرکز امدادی در لبنان، ۱۲ نفر شهید شدند علی لاریجانی پس از رایزنی با مقامات سوریه عازم لبنان شد مظفری: افرادی که دولت را باور دارند در جایگاه‌های حاکمیتی استان قرار می‌گیرند ۱۵ شهروند سوری در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق شهید شدند+ویدئو دیدار علی لاریجانی با رئیس مجلس جمهوری سوریه (۲۴ آبان ۱۴۰۳) فرمانده کل ارتش: قطعا پاسخ ما به رژیم صهیونیستی کوبنده خواهد بود توضیحات سرپرست دادسرای جنایی تهران در مورد فوت کیانوش سنجری + فیلم
سرخط خبرها

چرا پای صندوق‌های رأی می‌رویم؟

  • کد خبر: ۱۷۴۷۲
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲
چرا پای صندوق‌های رأی می‌رویم؟
حجت الاسلام محمدرضا زائری کارشناس مسائل فرهنگی
در هفته‌های گذشته دچار تردید و پرسش جدی و عمیقی برای حضور و مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی بودم.
به دلایلی که نیاز به شرح و بیان ندارد، گمان می‌کردم که حضور امثال من پای صندوق‌های رأی بی‌فایده است و با خودم فکر می‌کردم که شاید مشارکت نکردن ما برخی از بزرگان و مسئولان کشور را قدری به خود بیاورد و آنان را به فکر و اندیشه وادارد.
این تردید و ابهام را در فضای مجازی هم منتشر کردم و از مسئولان کشور پرسیدم که وقتی شما راهی برای بیان و اعلام ناراحتی‌ها و آزردگی‌های مردم باقی نگذاشته‌اید، آیا چاره‌ای جز نشان دادن اعتراض با مشارکت نکردن در انتخابات باقی می‌ماند؟
از سوی دیگر هم واضح است که میزان مشارکت مردم در انتخابات از نظر سیاسی و در فضای بین‌المللی مفهوم و معنای خود را خواهد داشت و پایین بودن مشارکت بهانه دشمن را برای افزایش تحریم‌ها و تشدید فشار‌ها بیشتر خواهد کرد.
فایل ویدئوی منتشرشده بازتاب گسترده‌ای هم پیدا کرد و از آن روز تاکنون بار‌ها با این پرسش از سوی دیگران مواجه بوده‌ام که آیا سرانجام به تصمیم رسیدی یا خیر؟
راستش تا دیروز همچنان در کشاکش این دغدغه‌ها و پرسش‌ها با غوغای درونم گرفتار بودم. به خودم نهیب می‌زدم که تاکنون در همه این سال‌ها پای صندوق رفته‌ای و بعد به خودم جواب می‌دادم که این‌بار فرق می‌کند!
خودم جواب می‌دادم و سپس رد می‌کردم. خودم توجیه می‌کردم و بعد دلیل می‌آوردم. خودم می‌پرسیدم و خودم پاسخ می‌دادم و همچنان در تردید بودم تا به یک پرسش رسیدم و بی‌جواب ماندم.
آن پرسش این بود که با رأی دادن تو چه کسانی خوش‌حال می‌شوند و چه کسانی ناراحت؟ و با رأی ندادن تو چه کسانی شاد می‌شوند و چه کسانی آزرده؟
به خودم گفتم: درست است که تو از خیلی چیز‌ها شاکی هستی، خیلی بی‌اعتنایی‌ها به مردم را می‌بینی و ناراحتی، درست است که خیلی مسائل قابل دفاع نیست، درست است که خیلی مشکلات وجود دارد، اما اکنون در این موقعیت خاص حضور نیافتن تو پای صندوق چه کسی را بیشتر راضی خواهد کرد؟
از خودم پرسیدم اگر حاج قاسم سلیمانی و دوستان شهیدت بودند، از حضور نیافتن تو خوش‌حال می‌شدند یا جبهه استکبار با همه گستردگی‌اش در مقابل ایران مظلوم و تنها؟
از خودم پرسیدم که آیا رأی ندادن تو قاتل وحشی و درنده‌خویی مثل ترامپ را خوش‌حال نمی‌کند؟
بعد به خودم جواب دادم که با همه گلایه‌ها و دردها، با همه شکایت‌ها و حرف‌ها، تا زنده‌ام راضی نمی‌شوم کاری بکنم که ترامپ را خوش‌حال کند!
درست است که از سوءاستفاده‌ها و ناکارآمدی‌ها و فساد‌ها و دروغ‌ها و خیانت‌ها و ظلم‌ها آزرده و خشمگین هستیم، اما هرچه هست مسائل درون خانه و خانواده خودمان است!
من هرچه با خودم فکر می‌کنم، نمی‌توانم بپذیرم که قدمی برای شادشدن دل ترامپ و نتانیاهو بردارم. خط قرمز من ایران است و هم‌وطنان من، از آن مادر شهید روستایی تا جانباز شیمیایی، که می‌دانم رأی من بیشتر دلگرم و امیدوارشان خواهد ساخت.
من یک نفر بیشتر نیستم و برگ رأی من هم ارزش و اهمیت چندانی ندارد، اما بریده باد دستم و بشکند پایم اگر بخواهم روزی چیزی بنویسم یا قدمی بردارم که دل دوستان را بشکند و دل دشمنان را شاد کند!
به اندازه همین یک نفر بی‌اهمیت و کوچک، به اندازه همین یک قطره ناچیز در اقیانوس پرخروش مردم ایران محو می‌شوم و با افتخار همراه و هم‌نفس و همدل مردم خود خواهم بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->