اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت
سرخط خبرها

"حجامت" علت بیشترین مراجعه مردم به سلامتکده‌های طب سنتی

  • کد خبر: ۱۷۴۸۲۱
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به الزام وزارت بهداشت در قانون بودجه ۱۴۰۲ به پوشش بیمه‌ای حداقل سه خدمت طب سنتی گفت: حجامت و فصد بیشترین کاربرد را در سلامتکده‌های طب سنتی کشور داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نفیسه حسینی یکتا درباره پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی اظهار کرد: در حال حاضر فقط ویزیت پزشک متخصص طب ایرانی (دارای مدرک دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی) تحت پوشش بیمه قرار دارد و سایر خدماتی که کد ملی و استاندارد خدمت دارند شامل حجامت خشک (بادکش)، حجامت تر، فصد، زالودرمانی، حقنه، بخور و انکباب، رایحه درمانی و ... تحت پوشش بیمه نیستند.

الزام وزارت بهداشت به پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت طب ایرانی

وی افزود: در قانون بودجه ۱۴۰۲ وزارت بهداشت مکلف است که حداقل سه خدمت طب ایرانی را برای کاهش پرداخت از جیب مردم تا پایان امسال تحت پوشش بیمه‌ای درآورد.

حسینی یکتا تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که همه خدمات استاندارد تحت پوشش بیمه قرار گیرد، اما با توجه به اینکه شورایعالی بیمه تصمیم‌گیری را منوط به انجام هزینه ـ اثربخشی و بررسی آمار استفاده از خدمات طب ایرانی کرده است، در حال جمع‌آوری آمار استفاده از خدمات استاندارد طب ایرانی در کل کشور هستیم. تا الان حجامت خشک، حجامت‌تر و فصد بیشترین کاربرد را در سلامتکده‌های طب سنتی داشته‌اند.

وجود ۵۰۰ فارغ‌التحصیل طب ایرانی در کشور

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره تعداد فارغ‌التحصیلان دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی گفت: در حال حاضر ۱۳ گروه و ۸ دانشکده طب سنتی مشغول فعالیت هستند و حدود ۵۰۰ نفر تاکنون فارغ‌التحصیل شده‌اند و همین تعداد نیز مشغول تحصیل هستند.

چگونگی پذیرش پزشکان در رشته طب ایرانی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: هر سال سازمان سنجش قبل از آزمون ورودی بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته طب ایرانی را اعلام می‌کند و متقاضیان واجد شرایط با شرکت در آزمون ورودی و کسب رتبه لازم در این رشته پذیرش می‌شوند

چرا باید متخصص طب سنتی داشته باشیم؟

حسینی یکتا درباره نتایج تربیت متخصصان طب سنتی در زمینه پیشگیری و درمان بیماری‌ها تصریح کرد: امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی مردم، آلودگی محیط زیست، افزایش استرس‌های محیطی، کم‌تحرکی، تغییر ساعات خواب بر خلاف نظم بیولوژیک بدن و تغییر عادات غذایی علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، افزایش شاخص امید به زندگی و تغییر ساختار نسبی جمعیت به سمت سالمندی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است که سالانه هزینه‌های سنگینی به نظام سلامت کشور تحمیل می‌کند. ارتقای سلامت و کاهش بار این بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار و شیوه زندگی آن‌هاست.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: امروزه در دنیا توجه به نقش سبک زندگی در پیشگیری و درمان بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های مزمن غیرواگیر تا حدی است که lifestyle medicine (پزشکی مبتنی بر سبک زندگی) به عنوان یکی از رشته‌های تکمیلی در پزشکی مورد توجه قرار دارد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اهمیت حفظ سلامتی در طب ایرانی در حدی است که در تعریف حرفه پزشکی قبل از درمان بیماری، بر نگاهداشت تندرستی تاکید شده است؛ طب سنتی ایرانی، سلامت‌محور بوده و اغلب آموزه‌های درمانی آن هم مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است؛ روشی که هم ارزان‌تر از روش‌های رایج و هم در دورترین نقاط کشور قابل دسترسی است ضمن اینکه با توجه به ریشه‌دار بودن آموزه‌های طب ایرانی در فرهنگ و باور‌های مردم، توصیه‌ها و روش‌های درمانی طب ایرانی قابلیت پذیرش بیشتری دارد. به همین دلایل است که استفاده از خدمات تایید شده طب سنتی و متخصصین طب ایرانی در نظام سلامت با هزینه کمتر و قدرت بیشتر کمک زیادی به ارتقای سلامت جامعه به خصوص در بحث پیشگیری و درمان بیماری‌های مزمن مانند کبد چرب، دیابت و فشار خون می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->