لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

آیا حجامت برای افراد بالای ۶۰ سال خطرناک است؟

  • کد خبر: ۱۶۰۵۶۰
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
آیا حجامت برای افراد بالای ۶۰ سال خطرناک است؟
یک کارشناس طب ایرانی گفت: هرچند حجامت یکی از مهمترین اقدامات برای پیشگیری و درمان در طب ایرانی است اما انجام آن برای افراد زیر ۲ سال و بالای ۶۰ سال ممنوع است و برای سایر گروه ها باید با مشورت پزشک انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مریم محمدیان افزود: حجامت موجب تنظیم و بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش علایم و تسریع بهبودی در بیماری‌های ویروسی، بهبود جریان خون در بدن، کاهش چربی خون و پیشگیری از سکته قلبی و مغزی، کاهش قند خون، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد سیستم عصبی و تنظیم هورمون‌ها در بدن می‌شود و در درمان در برخی از بیماری‌های زنان، مسمومیت‌ها و آلرژی‌ها نیز مهم است.

وی فاصله تکرار حجامت را بسته به نظر تخصصی پزشک متفاوت دانست و اضافه کرد: در فاصله انجام حجامت علاوه بر نظر پزشک، نوع بیماری، طبع فرد و منطقه جغرافیایی سکونت بیمار نیز حائز اهمیت است.

کارشناس طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حجامت در بیماری‌های نارسایی کلیه و کبد کاربردی ندارد و اگر هدف از انجام آن، پیشگیری است، بهتر است در فصل بهار و پاییز انجام شود. همچنین توصیه می‌شود در سرما و گرمای شدید و روز‌های ابری و توفانی، حجامت انجام نشود.

دکتر محمدیان ادامه داد: در اول و آخر ماه قمری و ۲۳ آذر تا ۲۳ دی حجامت ممنوع است و از ۲۲ مهر تا ۲۲ آبان کمتر انجام می‌شود. همچنین برای درمان غلبه خون یا همان پرخونی، بین ۱۲ تا ۱۵ ماه قمری زمان بهتری برای حجامت است.

وی توصیه کرد: افرادی که تصمیم به انجام حجامت دارند باید حدود ۲ هفته قبل چیز‌هایی مانند آب انار یا شربت مصفای خون مصرف کنند تا حجامت نتیجه بهتری داشته باشد.

محمدیان تصریح کرد: حجامت نباید در چاقی و لاغری شدید، کم خونی، خون خیلی رقیق یا غلیظ، سوءمزاج سرد و یا بلغمی، ضعف قلب، ضعف کبد و معده، حجامت در حالت تب، ضعف عمومی، عصبانیت، برخی مشکلات خونی مانند هموفیلی و فشارخون پایین انجام شود.

حجامت، یکی از زیر مجموعه‌های پزشکی جایگزین است که برگرفته از روش قدیمی‌تر کوزه‌اندازی‌تر در طب سنتی چین است. این روش با انجام مکش یا گرم کردن و ایجاد نوعی خلأ با کمک وسیله‌ای که مانند کاسه است، بر روی نقاط خاصی از پوست بدن اعمال می‌شود. انجام این روش به‌صورت عمده در آسیا انجام می‌شود، با این‌حال در بخش‌های شرقی اروپا، خاورمیانه و آمریکای لاتین نیز شیوع دارد و به عنوان شبه علم شناخته می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->