حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن انفلوآنزا | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا به سن گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود
سرخط خبرها

آیا حجامت برای افراد بالای ۶۰ سال خطرناک است؟

  • کد خبر: ۱۶۰۵۶۰
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
آیا حجامت برای افراد بالای ۶۰ سال خطرناک است؟
یک کارشناس طب ایرانی گفت: هرچند حجامت یکی از مهمترین اقدامات برای پیشگیری و درمان در طب ایرانی است اما انجام آن برای افراد زیر ۲ سال و بالای ۶۰ سال ممنوع است و برای سایر گروه ها باید با مشورت پزشک انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مریم محمدیان افزود: حجامت موجب تنظیم و بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش علایم و تسریع بهبودی در بیماری‌های ویروسی، بهبود جریان خون در بدن، کاهش چربی خون و پیشگیری از سکته قلبی و مغزی، کاهش قند خون، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد سیستم عصبی و تنظیم هورمون‌ها در بدن می‌شود و در درمان در برخی از بیماری‌های زنان، مسمومیت‌ها و آلرژی‌ها نیز مهم است.

وی فاصله تکرار حجامت را بسته به نظر تخصصی پزشک متفاوت دانست و اضافه کرد: در فاصله انجام حجامت علاوه بر نظر پزشک، نوع بیماری، طبع فرد و منطقه جغرافیایی سکونت بیمار نیز حائز اهمیت است.

کارشناس طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حجامت در بیماری‌های نارسایی کلیه و کبد کاربردی ندارد و اگر هدف از انجام آن، پیشگیری است، بهتر است در فصل بهار و پاییز انجام شود. همچنین توصیه می‌شود در سرما و گرمای شدید و روز‌های ابری و توفانی، حجامت انجام نشود.

دکتر محمدیان ادامه داد: در اول و آخر ماه قمری و ۲۳ آذر تا ۲۳ دی حجامت ممنوع است و از ۲۲ مهر تا ۲۲ آبان کمتر انجام می‌شود. همچنین برای درمان غلبه خون یا همان پرخونی، بین ۱۲ تا ۱۵ ماه قمری زمان بهتری برای حجامت است.

وی توصیه کرد: افرادی که تصمیم به انجام حجامت دارند باید حدود ۲ هفته قبل چیز‌هایی مانند آب انار یا شربت مصفای خون مصرف کنند تا حجامت نتیجه بهتری داشته باشد.

محمدیان تصریح کرد: حجامت نباید در چاقی و لاغری شدید، کم خونی، خون خیلی رقیق یا غلیظ، سوءمزاج سرد و یا بلغمی، ضعف قلب، ضعف کبد و معده، حجامت در حالت تب، ضعف عمومی، عصبانیت، برخی مشکلات خونی مانند هموفیلی و فشارخون پایین انجام شود.

حجامت، یکی از زیر مجموعه‌های پزشکی جایگزین است که برگرفته از روش قدیمی‌تر کوزه‌اندازی‌تر در طب سنتی چین است. این روش با انجام مکش یا گرم کردن و ایجاد نوعی خلأ با کمک وسیله‌ای که مانند کاسه است، بر روی نقاط خاصی از پوست بدن اعمال می‌شود. انجام این روش به‌صورت عمده در آسیا انجام می‌شود، با این‌حال در بخش‌های شرقی اروپا، خاورمیانه و آمریکای لاتین نیز شیوع دارد و به عنوان شبه علم شناخته می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->