آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است
سرخط خبرها

موانع اجتماعی و روانی درمان اعتیاد رفع شود

  • کد خبر: ۱۷۴۹۲۹
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
موانع اجتماعی و روانی درمان اعتیاد رفع شود
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی، برچسب زدن را مانعی بر سر راه درمان اعتياد در جامعه عنوان کرد و خواستار از بین رفتن این نگاه منفی در اجتماع شد.

غلامحسین دلبری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: انگ و برچسب خوردن اجتماعی فرآیندی معمولی و به امری بدیهی میان افراد مبتلا به اعتیاد تبدیل شده است. بیماران معتاد انگ و تبعیض اجتماعی را در خودانگاره خود می‌پذیرند. رسانه‌ها از قبیل تلوزیون، فیلم‌های سینمایی، فضای مجازی و... در دامن زدن به این انگ‌ها میان مردم نقش بسزایی دارند. به تدریج شرایط به‌گونه‌ای رقم می‌خورد که معتاد نیز انگ دریافت شده از جانب دیگران را می‌پذیرد؛ از حلقه‌های اجتماعی دوری کرده و خود به خود به حاشیه رانده می‌شود.

وی ادامه داد: ترس از قضاوت یا تبعیض از سوی دیگران می‌تواند روش نگریستن افراد مبتلا به سوء مصرف مواد را به خود و نحوه تطابق با وضعیت بیماری را عمیقا تحت تأثیر قرار دهد. این تجربه ممکن است موجب شود افراد خود را مورد سرزنش قرار داده و سزاوار بدرفتاری بدانند. حتی از حق درمان و استفاده از سایر مزایای اجتماعی دست بکشند.

دلبری افزود: اعتیاد نوعی بیماری تلقی می‌شود اما متاسفانه توام بودن اعتیاد با ارتکاب برخی از جرائم نیز باعث افزایش انگ و تبعیض به این افراد شده است. گا‌ها افراد معتاد شرایط را طوری ارزیابی می‌کنند که حتی جامعه نیز امیدی به بازگشت آنان ندارد و دست از زندگی می‌کشند. از این رو با افزایش آگاهی مردم در مورد این بیماری باید در راستای متوقف ساختن هرگونه انگ و تبعیض نسبت به این افراد و تغییر نگرش مردم اقدام کرد.  

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه انگ و تبعیض مانع بزرگی در راه درمان بیماران مبتلا به اعتیاد است، خاطرنشان کرد: کسانی که انگ و تبعیض را تجربه می‌کنند، به حاشیه رانده شده و در مقابل اعتیاد آسیب‌پذیرتر می‌شوند. پرهیز از آن یکی از اصولی‌ترین اقدامات در اجرای برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در برابر همه‌گیری آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->