ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزم پهپادهای نیروی هوایی ارتش در رزمایش اقتدار هوایی

  • کد خبر: ۱۷۵۶۵۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
رزم پهپادهای نیروی هوایی ارتش در رزمایش اقتدار هوایی
سخنگوی یازدهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت گفت: پهپادهای نیروی هوایی ارتش در یازدهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت حضوری گسترده، قدرتمندانه و اثرگذار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز،  امیر خلبان علیرضا رودباری سخنگوی یازدهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت، با بیان اینکه در مرحله اصلی و فاز عملیاتی این رزمایش، عملیات‍های رزم پهپادی، شناسایی و جنگ الکترونیک توسط پهپاد‌های نیروی هوایی ارتش اجرا می‌شود، گفت: پهپاد‌های رزمی، شناسایی و اخلالگر کمان-۱۲، کرار، مهاجر ۶ و آرش مجهز به انواع سرجنگی و با حمل انواع تجهیزات جنگ الکترونیک و بمب‌های بهینه‌سازی شده و نقطه زن با استفاده از اصل غافلگیری، اهداف حیاتی نیرو‌های نارنجی (نیرو‌های تعبیه شده در نقش دشمن) را مورد انهدام قرار می‌دهند.

وی افزود: در اجرای این مرحله از رزمایش، هواپیما‌های باسرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش با سامانه‌های اخلالگر و استفاده از به روزترین تکنیک‌های جنگ الکترونیک، ضمن از کار انداختن سامانه‌های پدافندی نیرو‌های نارنجی (نیرو‌های تعبیه شده در نقش دشمن)، مسیر امن را برای اجرای عملیات پهپادی فراهم می‌کنند.

یازدهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت قرار است از امشب با شرکت کلیه پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی در منطقه عمومی انارک اصفهان برگزار شود.

به همین منظور، طب روز‌های گذشته بخشی از هواپیما‌ها و جنگنده‌های این نیرو به پایگاه اصفهان گسترش یافته‌اند.

در این رزمایش، نیروی انسانی جوان و خلاق که تمامی تخصص‌های خود را داخل کشور و زیر نظر اساتید داخلی فراگرفته‌اند، با بهره‌گیری از ۹۲ فروند از انواع جنگنده‌های شکاری رهگیر، بمب‌افکن و هواپیما‌های بدون سرنشین به اجرای انواع عملیات شناسایی و عکس‌برداری، انهدام اهداف هوایی و زمینی، عملیات روانی، جنگ الکترونیک و پدافند غیرعامل و آزمایش سامانه‌های تولیدشده جدید و ادوات مدرن خواهند پرداخت.

این رزمایش از جمله رزمایش‌های مصوب قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) است و به‌منظور ارتقای توان رزم، کسب الگوی مناسب برای نبرد در شرایط واقعی با به‌کارگیری انواع هواپیما‌های باسرنشین و بدون‌سرنشین به‌صورت دوسویه برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->