لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم

  • کد خبر: ۱۷۶۱۹۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم
شله مشهدی، در بین تمام ایرانی‌ها شناخته شده است و در ایام محرم مشهورترین خوراکی در لیست غذا‌های نذری مشهدی است. در این مطلب به شما طرز تهیه شله مشهدی نذری را آموزش خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله یکی از لذیذترین غذا‌های نذری در ماه محرم است که در جای‌جای شهر مشهد، در میان عزداران حسینی(ع) توزیع می‌شود.

شله مشهدی، یک نوع آش است. این غذای بسیار پرملات و خوشمزه از گوشت، حبوبات (نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی، عدس و گاهی ماش)، برنج نیم دانه، بلغور گندم و ادویه فراوان تشکیل می‌شود و معمولا برای خوشمزه و مقوی‌تر کردن این غذا در آن، مغز قلم گاو می‌ریزند..  شله، ظاهری شبیه به حلیم دارد و مشهدی‌ها روی آن قیمه‌ می‌ریزند و سپس آن را سرو می‌کنند.

طرز تهیه شله مشهدی برای ۲۰۰ نفر

طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم

برای درست کردن شله مشهدی به مقدار زیاد شما به دیگ‌های بزرگ و ملاقه با دسته بلند احتیاج دارید. توجه داشته باشید که در تمام مراحل باید شله را مدام هم بزنید و چون کار بسیار سخت و زمان بری است، تنهایی نمی‌توان آن را درست کرد. اگر شما قصد دارید تا در ایام محرم شله نذری بپزید، مواد لازم برای طرز تهیه شله مشهدی برای ۲۰۰ نفر در ادامه نوشته شده است.

مواد لازم

گوشت گوسفند یا گوساله :۱۰ کیلو

بلغور گندم :۱۰ کیلو

برنج :۸ کیلو

لوبیا سفید: ۵ کیلو

عدس :۲ و نیم کیلو

لوبیا قرمز: ۵ کیلو

پیاز: ۱۵ کیلو

ادویه کامل: ۱۵ قاشق غذاخوری

روغن: ۱۰ لیتر

*ادویه شله مشهدی شامل: نمک، فلفل، دارچین، هل، پودر میخک، جوز هندی.

-میخک باید به اندازه یک سوم بقیه ادویه‌ها و جوز هندی به اندازه دو برابر استفاده شود.

-شما می‌توانید برای عطر بیشتر از دنبه نیز در طرز تهیه شله مشهدی استفاده کنید. برای ۲۰۰ نفر به ۵ کیلو دنبه احتیاج دارید. فقط توجه داشته باشید که باید آن را چرخ کرده و یا با چاقو به قطعات خیلی کوچک تقسیم کنید.

-جای عدس در شله میتوانید از ماش نیز استفاده کنید. میزانی که به آن احتیاج دارید به همان مقداری است که در جدول برای عدس نوشته شده است.

نکات طلایی طرز تهیه شله مشهدی

ـ برای درست کردن شله، می‌توانید از آب قلم نیز استفاده کنید. آب قلم طعم بسیار خوبی به غذای شما می‌دهد.

ـ هرچقدر شله بیشتر بجوشد و هم بخورد، خوشمزه‌تر میشود. در واقع بافت شله منسجم‌تر شده و بیشتر کش می‌آید.

ـ شله نباید زیاد شور و تند باشد. پس در اضافه کردن ادویه‌ها احتیاط کنید. در ضمن ادویه‌ها را در چند مرحله اضافه کنید تا در مواد گلوله گلوله نشوند و شله به صورت یکسان مزه دار شود.

ـ شله نیز مانند طرز تهیه حلیم گندم به هم زدن بسیار زیاد احتیاج دارد، زیرا خیلی زود ته میگیرد پس در تمام مراحل از افراد دیگری کمک بگیرید.

ـ شله به همراه قیمه سرو می‌شود با این حال قیمه شله چند تفاوت ریز با قیمه معمولی دارد. یک اینکه قیمه نباید هیچ چاشنی ترشی مانند آبلیمو و لیمو عمانی داشته باشد. قیمه شله به نسبت قیمه معمولی غلیظ‌تر است و گوشت‌های آن کوچکتر است.

 ـ در استفاده از روغن نیز دقت کنید، زیرا روغن زیاد مزه شله را از بین می‌رود.

ـ برای خوشمزه‌تر شدن شله می‌توانید از روغن کرمانشاهی نیز استفاده کنید. این کار باعث میشود تا شله عطر و طعم بیشتری بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->