نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه چیز‌هایی می‌توانند جایگزین روغن‌های خوراکی باشند؟

  • کد خبر: ۱۷۶۵۵۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶
چه چیز‌هایی می‌توانند جایگزین روغن‌های خوراکی باشند؟
روغن‌های گیاهی متشکل از دانه‌های سبزیجات و میوه‌هایی که محتوای روغنی دارند، هستند و برای بسیاری از افراد جهان بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های گیاهی متشکل از دانه‌های سبزیجات و میوه‌هایی که محتوای روغنی دارند، هستند و برای بسیاری از افراد جهان بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند. هنگامی که به عنوان ابزاری برای آشپزی مانند سرخ کردن، کوتاه کردن زمان پخت یا یکی از مواد تشکیل دهنده سالاد در نظر گرفته شوند، روغن‌های گیاهی منبع خوبی از چربی‌های سالم به حساب می‌آیند.
مصرف زیاد روغن و چربی می‌تواند علاوه بر چاقی منجر به افزایش بیش از حد کلسترول و LDL کلسترول بد خون شود و زمینه بروز تصلب شرایین، فشار خون بالا و نارسایی قلبی فراهم آورد و احتمال بروز بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان، بیماری‌های کبدی و کلیوی را افزایش دهد.


انواع مختلف روغن‌های گیاهی دارای مولفه‌های تغذیه‌ای متفاوتی هستند که به افراد کمک می‌کنند، اما از عناصر رایج موجود در آن‌ها می‌توان به ویتامین E. توکوفرول، اسید‌های چرب امگا-۳ و امگا-۶، چربی‌های غیر اشباع چند پیوندی و تک پیوندی و چربی‌های اشباع شده در آن‌ها اشاره کرد.
اسید‌های چرب امگا-۳ به عنوان یک ضد التهاب شناخته می‌شوند و بر همین اساس است برای افرادی که از ناراحتی‌های قلبی مزمن، پوستی، و گوارشی رنج می‌برند، بسیار توصیه می‌شود. از سوی دیگر، امگا-۶ از جمله چربی‌های مفید است که بدن به آن نیاز دارد، اما استفاده بلند مدت و فراتر از مقدار توصیه شده می‌تواند بیش از آن که مفید واقع شود، مضر باشد.
بهترین راه برای بهره وری از رژیم غذایی ایده آل جایگزینی روغن‌های گیاهی به جای روغن‌های مصرفی معمول است. اگر قصد دارید مصرف چربی‌ها را کاهش دهید، روغن‌های گیاهی می‌توانند گزینه مناسبی باشند.

مارگارین

مارگارین نیز به مانند روغن‌های نباتی یک محصول روغنی با پایه‌ای گیاهی است و این مسئله می‌تواند این ماده غذایی را به جایگزین خوبی برای روغن‌های نباتی تبدیل کند. تنها تفاوت مارگارین این است که دارای طعمی شبیه کره است و این روغن می‌تواند طعم کره‌ای را به غذای شما اضافه کند. فراموش نکنید قبل از مصرف، مارگارین را ذوب (آب) کنید.

کره

کره یکی از مشتقات به فرم جامد تولید شده غنی از چربی تشکیل شده از شیر است و از ویژگی‌های آن این است که هنگامی که به جای روغن‌های نباتی در غذا استفاده شود، باعث ایجاد بافتی خامه‌ای و عالی در غذای طبخ شده می‌شود. در نتیجه آن برخی از افراد به علت لذیذ‌تر شدن غذا با این ماده خوراکی مفید که باعث ایجاد طعم عالی می‌شود استفاده از کره را به دیگر گزینه‌ها بیان شده نظیر روغن‌های مایع و با پایه‌ای گیاهی ترجیح می‌دهند. همچنین از کره می‌توانید در کباب کردن و یا سرخ کردن بهره ببرید. جدای از نقاط قوت بهره وری از کره دارای یک ضعف نیز هست و آن پایین بودن دمای طبخ کردن کره نسبت به روغن‌های نباتی است.

ماست

ماست نیز همانند گزینه‌های قبلی می‌تواند گزینه مناسبی به خصوص در پخت کیک و کیک میوه باشد. ماست به افزایش پتانسیل حفظ رطوبت درغذا کمک می‌کند و در صورت استفاده از ماست پر چرب، چربی غذایی تهیه شده را نیز تامین خواهد کرد.

پوره سیب

پوره سیب از جمله مواد غذایی است که می‌تواند به عنوان گزینه‌ای سالم و بر پایه گیاه و دارای مقدار کمی چربی و صد البته تامین کننده همان مقدار رطوبت است. البته پوره سیب را نمی‌توانید به تنهایی استفاده کنید و لازم است برای پخت و پز به صورت ترکیبی استفاده شود، در صورت عدم استفاده منبع روغنی دیگری، غذای درست شده ممکن است دارای شکلی خشک و فاقد تردی مورد نیاز باشد. پوره سیب همچنین گزینه مناسبی برای رژیم‌های غذایی برای لاغری بدون آسیب به بافت و طعم غذا محسوب می‌شود.

موز

مانند مواد قبلی که ذکر شد موز نیز می‌تواند باعث تامین رطوبت و ساختار مناسب غذا یا خوراکی تهیه شده بدون اضافه کردن چربی شود. با این حال، موز دارای عطر و طعمی مشخص است، پس مطمئن شوید که طعم دهنده‌های غذایی می‌تواند آن را پوشش دهند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->