به گزارش شهرآرانیوز، سرخ کنهای هوا علاوه بر نتایج سریع تر، به گونهای طراحی شده اند که جایگزین سالم تری برای سرخ کنهای معمولی باشند. فواید سرخ کن هوا برای سلامتی نتیجه کاهش ترکیبات مضری است که سرخ کنهای معمولی هنگام گرم کردن روغن تا دمای بالا تولید میکنند.
در حقیقت، در صورت سوختن مواد غذایی، ترکیبات حذف شده ممکن است با مواد شیمیایی مضر دیگری جایگزین شوند. با این حال، کاهش روغن سنگین به طور کلی، افراد را در مسیر تغذیه سالمتر قرار میدهد.
خمیر روی ماهی سرخ شده، کورن داگ و بالهای پوشیده شده با خمیرهای مخصوص وقتی در روغن سرخ میکنید به پوستهای خوشمزه تبدیل میشود. روغن داغ در یک سرخ کن عمیق، لایه بیرونی مرطوب را با خشک کردن سریع خمیر در پوشش ترد، تنظیم میکند. در داخل سرخ کن هوای خشک، چیزی برای تنظیم خمیر مرطوب وجود ندارد. در عوض، خمیر فقط در حین پختن غذا میچکد و پخشض میشود.
پختن کلم بروکلی در سرخ کنهای بدون روغن کار سادهای نیست. کلم بروکلی به دلیل بافت نرم و آب کم هنگام پختن با سرخ کن ممکن است لایه بیرونی آن سوخته شود و داخل آن خشک شود. این نوع پخت کلم بروکلی را از بین میبرد و طعم بدی را به او میدهد.
وقتی صحبت از مرغ کامل میشود، تواناییهای آن محدود است. سبد یا قفسههای پخت و پز بسته به مدل، از نظر ظرفیت کوچکتر از فر هستند؛ بنابراین ممکن است برای مرغ کامل مناسب نباشد. مرغ در نهایت با لایه بیرونی سفت و سوخته و لایه داخلی خام از سرخ کن بیرون میآید.
مشکل این است که اگر یک مرغ کامل اضافه کنید، احتمالاً سبد سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ میکنید. برای اینکه سرخ کن هوا کار کند باید هوای گرم در گردش باشد. برای پخت صحیح مرغ در سرخ کن بادی، به جای قرار دادن یکباره تمام مرغ داخل آن، باید چند تکه را در یک زمان بپزید.
ذوب پنیر در سرخ کن میتواند مشکلاتی ایجاد کند. ذوب سریع برخی از پنیرها باعث مسدود شدن راه هوای داخل سرخ کن شود. پنیر یکی از غذاهایی است که دستگاهها باید با آن سازگاری داشته باشند. پنیر منجمد به جلوگیری از ذوب شدن و سوختن سریع پنیر در اثر حرارت زیاد کمک میکند.
برای چیزبرگرهای سرخ کن هوا، از فویل آلومینیومی برای جلوگیری از سرریز و جلوگیری از بهم ریختگی در انتهای کار استفاده میکند. فویل آلومینیومی باید رول شود تا هوا به گردش خود ادامه دهد. کمی اسپری پخت و پز نچسب نیز باعث میشود تا راحتتر از روی فویل جدا شود.
همبرگر یک غذای کلاسیک مورد علاقه است و همه دوست دارند آن را به بهترین نوع درست کنند. درست کردن همبرگر داخل سرخ کنهای بادی ممکن است باعث مشکلاتی شود، زیرا همبرگرها خود دارای روغنهایی هستند که دارای نقطه دود بالایی هستند؛ بنابراین درست کردن آنها در دستگاه سرخ کن باعث دود و بوی بدی در خانه شود. همچنین ممکن است باعث مسدود شده راههای هوایی و فنهای دستگاه شود. این مشکل برای استیک هم صدق میکند. گوشت برش شده ضخیم ممکن است مانند همبرگر به خوبی پخته نشود.
منبع: فرادید