مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟

  • کد خبر: ۱۷۲۵۰۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟
روغن یکی از مواد اساسی در آشپزی است و برای پخت و سرخ کردن غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این که انواع مختلفی از روغن سرخ‌کردنی وجود دارند، در این مطلب به بررسی انواع مختلف روغن سرخ کردنی و خواص آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های سرخ کردنی است و حاوی اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. این روغن دارای طعم و بوی خاصی است و برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سبزیجات و حتی برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان حاوی اسید‌های چرب چند بار نامتشکل است و دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کنجد

روغن کنجد دارای طعم و بوی خوشایندی است و در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار مورد است. این روغن دارای اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. به دلیل طعم و بوی خاصی که دارد، این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کانولا یا کانولا

روغن کنولا دارای مقدار بالایی از اسید‌های چرب نامتشکل است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سیب‌زمینی و سبزیجات استفاده می‌شود.

روغن پنبه

روغن پنبه دارای طعم و بوی نسبتاً خنکی است و برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این روغن حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و در مقایسه با روغن‌های دیگر، قیمتی ارزان‌تر دارد.

روغن ذرت

روغن ذرت حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و به دلیل قیمت مناسبی که دارد، برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن ذرت سرخ‌کردنی، یکی از روغن‌های گیاهی مورد استفاده در سراسر جهان است که به دلیل خواصی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. این روغن از ذرت استخراج می‌شود و برای تولید، به یک فرآیند تصفیه گسترده می‌گذرد.

هنگامی که این روغن به دمای بالا نیز تحمل می‌کند، مقاومت آن در برابر حرارت افزایش می‌یابد. روغن ذرت سرخ‌کردنی معمولاً در غذا‌های سرخ‌شده، سس‌ها، سالادها، کیک و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تولید گسترده‌ای که دارد، اغلب توسط آشپز‌ها برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->