وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟

  • کد خبر: ۱۷۲۵۰۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟
روغن یکی از مواد اساسی در آشپزی است و برای پخت و سرخ کردن غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این که انواع مختلفی از روغن سرخ‌کردنی وجود دارند، در این مطلب به بررسی انواع مختلف روغن سرخ کردنی و خواص آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های سرخ کردنی است و حاوی اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. این روغن دارای طعم و بوی خاصی است و برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سبزیجات و حتی برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان حاوی اسید‌های چرب چند بار نامتشکل است و دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کنجد

روغن کنجد دارای طعم و بوی خوشایندی است و در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار مورد است. این روغن دارای اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. به دلیل طعم و بوی خاصی که دارد، این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کانولا یا کانولا

روغن کنولا دارای مقدار بالایی از اسید‌های چرب نامتشکل است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سیب‌زمینی و سبزیجات استفاده می‌شود.

روغن پنبه

روغن پنبه دارای طعم و بوی نسبتاً خنکی است و برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این روغن حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و در مقایسه با روغن‌های دیگر، قیمتی ارزان‌تر دارد.

روغن ذرت

روغن ذرت حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و به دلیل قیمت مناسبی که دارد، برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن ذرت سرخ‌کردنی، یکی از روغن‌های گیاهی مورد استفاده در سراسر جهان است که به دلیل خواصی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. این روغن از ذرت استخراج می‌شود و برای تولید، به یک فرآیند تصفیه گسترده می‌گذرد.

هنگامی که این روغن به دمای بالا نیز تحمل می‌کند، مقاومت آن در برابر حرارت افزایش می‌یابد. روغن ذرت سرخ‌کردنی معمولاً در غذا‌های سرخ‌شده، سس‌ها، سالادها، کیک و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تولید گسترده‌ای که دارد، اغلب توسط آشپز‌ها برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->