دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟

  • کد خبر: ۱۷۲۵۰۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟
روغن یکی از مواد اساسی در آشپزی است و برای پخت و سرخ کردن غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این که انواع مختلفی از روغن سرخ‌کردنی وجود دارند، در این مطلب به بررسی انواع مختلف روغن سرخ کردنی و خواص آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های سرخ کردنی است و حاوی اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. این روغن دارای طعم و بوی خاصی است و برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سبزیجات و حتی برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان حاوی اسید‌های چرب چند بار نامتشکل است و دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کنجد

روغن کنجد دارای طعم و بوی خوشایندی است و در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار مورد است. این روغن دارای اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. به دلیل طعم و بوی خاصی که دارد، این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کانولا یا کانولا

روغن کنولا دارای مقدار بالایی از اسید‌های چرب نامتشکل است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سیب‌زمینی و سبزیجات استفاده می‌شود.

روغن پنبه

روغن پنبه دارای طعم و بوی نسبتاً خنکی است و برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این روغن حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و در مقایسه با روغن‌های دیگر، قیمتی ارزان‌تر دارد.

روغن ذرت

روغن ذرت حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و به دلیل قیمت مناسبی که دارد، برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن ذرت سرخ‌کردنی، یکی از روغن‌های گیاهی مورد استفاده در سراسر جهان است که به دلیل خواصی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. این روغن از ذرت استخراج می‌شود و برای تولید، به یک فرآیند تصفیه گسترده می‌گذرد.

هنگامی که این روغن به دمای بالا نیز تحمل می‌کند، مقاومت آن در برابر حرارت افزایش می‌یابد. روغن ذرت سرخ‌کردنی معمولاً در غذا‌های سرخ‌شده، سس‌ها، سالادها، کیک و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تولید گسترده‌ای که دارد، اغلب توسط آشپز‌ها برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->