پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

میراسماعیلی به فدراسیون جودو برگشت

  • کد خبر: ۱۷۶۶۷۶
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
میراسماعیلی به فدراسیون جودو برگشت
رئیس فدراسیون جودو پس از حکم رفع تعلیق فعالیتش و بعد از ۵۴ روز و با استقبال پیشکسوتان و قهرمانان به این فدراسیون برگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس فدراسیون جودو که ۱۶ خردادماه از سوی وزارت ورزش تعلیق شده بود، پس از صدور حکم رفع تعلیق از سوی دادگاه کارکنان دولت، صبح امروز یکشنبه به محل کار خود بازگشت. این حکم ۲۴ تیرماه صادر و به وزارت ورزش ارسال شده بود که برخی شیطنت‌ها باعث شد، نامه بازگشت به کار میراسماعیلی صادر نشود. شرایط جسمانی وزیر که در نهایت به استعفای‌وی انجامید مزید بر علت شد تا اجرای حکم به تعویق بیفتد.


در نهایت امروز صبح با حضور مهدی گرایلی و مریم بهاروند نواب رئیس، فخیمی مدیر حراست فدراسیون، محمد رضا مدنی از پیشکسوتان جودو، هادی کردی، پیمان ترکاشوند، شهرام ساکی از رؤسای هیأت‌ها، پارسا رئیس کمیسیون آموزش فدراسیون و برخی دیگر از اهالی جودو، وی به محل کار خود در فدراسیون جودو بازگشت و با برگزاری جلسه از پریچهره بواسطه زحماتش در این مدت نزدیک به دو ماه تقدیر و تشکر نمود.

شایان ذکر است مجمع انتخابات جودو دوشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ تشکیل و میراسماعیلی با ۵۴ رأی از ۵۵ عضو حاضر به عنوان رئیس فدراسیون جودو انتخاب شده بود.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->